cześć troszkę mnie nie było, ale zamierzam przeczytać zaraz wszystkie posty jakie napisałyście i nadrobić straty... TT mi nawalało, internet mi nawalał i wogóle, ale myślę że tak jak wy cieszycie się już oznakami wiosny i wogóle. U nas nic nowego, jesteśmy zdrowe
i chodzimy zapewne tak jak wy na spacerki
Agatka nie chce już jeździć w wózku tylko chodzić sama
I jaka mądra się zrobiła, np. wczoraj przyniosła mi buciki na które mówi "tete" potem moje i mówi "papa" hehe no to poszłyśmy
ok zabieram się za czytanie
[ Dodano: 2008-03-31, 13:52 ]dziewczyny-foto ze spacerku hehe jejku jak oglądam zdjecia które wkleiłyście, to normalnie żyć się chce, pachnie samą wiosną i ładna pogodą, no i nasze dzieci w końcu na dwór wyszły, no i jak urosły
[ Dodano: 2008-03-31, 13:53 ]Ania0807 wiosna nadchodzi, żyć się chce - ja tu takie żeczy klepie, a tu bliska osoba odchodzi, przyjmij moje kondorencje, wiedz że jestem z Tobą i pomodlę się z aTwojego dziadka
[ Dodano: 2008-03-31, 13:57 ]karolas spóźnione życzonka dla Amelki
No i jak Ci się jeździ autkiem, dobrze? Słuchaj czekam na fotki - ty za kierownicą :)
Ale Amelka ma śliczny wózek, kurcze ale Kacper urósł, na tych zdjeciach taki duży....
Chyba dawno mnie u Was nie było
qunick śliczne fotki, Nina uroczo wyszła na tym zdjęciu jak zasnęła hehe tak słodko, fajnie że ma już teraz kontakt z końmi, ponoć taki kontakt sprawia ż edzieci sa zdolniejsze i mądrzejsze, w gazecie to przeczytałam...
[ Dodano: 2008-03-31, 14:00 ]Magdzinka u mnei na szczęście jeszcze nie zauważyłam komarów, ale pewnie to lada dzień, bo blisko domu mam lasek...
No i koniec na tą chwile bo agatka sie obudziłą i idziemy zaraz na spacerek.
Zajrzę wieczorkiem i wkleję fotki