Awatar użytkownika
anilewe77
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

31 mar 2008, 11:15

ja tez wczoraj byłam w szkole, ale moje chłopaki po mnie przyjechali, poszlismy na targ staroci....ja wrocilismy do nas to poszlismy do Koscioła, a pozniejpo nadobe i na złe poszłam z mama i Kacprem na spacerek:)

a na 4 pietro trudniej wejzc niz sejsc...

my tez wybieramy sie pozniejna spacerek...narazie Kacper spi ja zrobiłam sobie pare testów naprawko....

lulu a moze Ty bedziesz miec drugiego bobaska??ja mam troszke rozregulowaną @ ale zawsze roznica to tylko kilka dni...

Awatar użytkownika
qunick
Jestem najmądrzejszy na forum!

31 mar 2008, 11:17

Wróciłam od lekarki i w oskrzelach na szczescie nic nie ma - ufff. Mam podawac te leki, które brała nadal i czekac na poprawe. Za tydzien do kontroli.
U nas komarów tez nie zaobserwowałam , a pogoda ładna dzis tez :-) Podobno tylko jeszcze jutro ma byc ładnie... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

31 mar 2008, 11:21

madzia22, anilewe a ja dzisiaj tez sama wniosłam na 4 piętro wózek + Asie i torba na ramie. Też złozyłam wózek i wziełam za taką rączke specjalną do noszenia a Asie na rękę i tak weszłam. Troche zadyszke miałam ale nie było tak źle. A zeszłam juz całkiem sprawnie.

A dzisiaj w nocy Asia spadła mi z łóżka. Asia ma katarek więc żeby mniej marudziła od 23 spała ze mną w łózku. Mąż spał w drugim pokoju. Nagle koło 00.30 obudził mnie straszny huk i nagle płacz Asi. Zapalam lampke a tu Asi nie ma ani w łóżeczkiu ani koło mnie. Bidulka leżała na ziemi twarzą do ziemi. Musialam bardzo mocno spać bo zawsze wystarczyło że lekko sie ruszyła a ja sie budziłam. A Asia leżała na podłodze na wysokości moich nóg. Do tego w śpiworku to ruchy miała ograniczone. Na szczęście nic sie nie stało, nawet guza nie ma, ale strachu się najadłam. Następnym razem będę rozkładać poduchy wokół łóżka.
A Lulu ty jeszcze sypiasz z Filkiem w jednym łóżku, bo też chyba kiedyś ci spadł, prawda?

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2008, 11:24

madzia, u mnie też po porodzie tak sie zrobilo, zawsze mialam regularnie

anilewe, :ico_oczko: moze, nigdyn nic nie wiadomo :ico_haha_01:

qunick, no to fajnie ze na oskrzela nie poszlo, zostaje tylko czekac az wyzdrowieje, symptomy takie same jak u Filipa, to za tydzien musi byc calkowicie zdrowa

[ Dodano: 2008-03-31, 11:33 ]
olala, staram sie nie brac malego do siebie, ewentualnie wiezme nad ranem, zeby znowu usnal, jak nie zasne to go odkladam, alen nad ranem sen czujniejszy chyba
dobrze ze nic sie nie stalo

Awatar użytkownika
qunick

31 mar 2008, 12:29

lulu dzięki!
To i ja wkleję parę fotek
Zuzia wczoraj u mnie w pracy na Wicherku
Obrazek
Wariacje na temat snu Niny
Obrazek
Obrazek
Z koleżanką
Obrazek
Dziś u lekarza - z lalą raźniej!
Obrazek
A to przed chwila na spacerku
Obrazek

Awatar użytkownika
myszka_g

31 mar 2008, 13:07

karolas Dominika ma taki sam fotelik jak Amelka :ico_haha_01:
qunick, To super że nic na oskrzelka nie przeszło. Nasz szkrab nie kaszle w nocy dzisiaj spała bez pobudek do 6:20 pokaszluje w ciągu dnia może już jej przechodzi zobaczymy.

Piękna dzisiaj pogoda aż chce sie żyć. Popołudni też gdzieś sie wybierzemy, chce pojechać do ciucholandu może wyszperam coś ciekawego za małe pieniądze ????.

[ Dodano: 2008-03-31, 13:12 ]
qunick, Super zdjątka ta różowa kurteczka co Nina ma w wózku to z biedronki jak tak to mamy taka samą. :-D :-D :-D

Tapczan. Dominika wchodzi do niego za każdym razem jak jest otwarty, z tego co wyczytałam to nie jest jedyna. Skąd te dzieciaki maja te pomysły.

Ubranie na spacer. Jakie kurteczki zakładacie na spacer zimowe czy już wiosenne, bo zastanawiam się czy niw zacząć ubierać Dominice wiosennej kurteczki.

[ Dodano: 2008-03-31, 13:25 ]
Pozwolę sobie wkleić link do piosenki z filmu "Nie kłam kochanie" jest przepiękna. Bardzo chce iść na ten film, ale nie mamy z kim zostawić Dominiki. Chyba będę musiała poczekać na DVD. :ico_placzek:

Flinta, Zagrobelny- Nie Kłam, Że Kochasz Mnie: http://laletka91.wrzuta.pl/audio/9NUHzT ... chasz_mnie

Awatar użytkownika
Dorota.M.
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

31 mar 2008, 13:44

cześć troszkę mnie nie było, ale zamierzam przeczytać zaraz wszystkie posty jakie napisałyście i nadrobić straty... TT mi nawalało, internet mi nawalał i wogóle, ale myślę że tak jak wy cieszycie się już oznakami wiosny i wogóle. U nas nic nowego, jesteśmy zdrowe :-) i chodzimy zapewne tak jak wy na spacerki :-)
Agatka nie chce już jeździć w wózku tylko chodzić sama :-)
I jaka mądra się zrobiła, np. wczoraj przyniosła mi buciki na które mówi "tete" potem moje i mówi "papa" hehe no to poszłyśmy :-)
ok zabieram się za czytanie

[ Dodano: 2008-03-31, 13:52 ]
dziewczyny-foto ze spacerku hehe jejku jak oglądam zdjecia które wkleiłyście, to normalnie żyć się chce, pachnie samą wiosną i ładna pogodą, no i nasze dzieci w końcu na dwór wyszły, no i jak urosły :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-03-31, 13:53 ]
Ania0807 wiosna nadchodzi, żyć się chce - ja tu takie żeczy klepie, a tu bliska osoba odchodzi, przyjmij moje kondorencje, wiedz że jestem z Tobą i pomodlę się z aTwojego dziadka

[ Dodano: 2008-03-31, 13:57 ]
karolas spóźnione życzonka dla Amelki :ico_tort:
No i jak Ci się jeździ autkiem, dobrze? Słuchaj czekam na fotki - ty za kierownicą :)
Ale Amelka ma śliczny wózek, kurcze ale Kacper urósł, na tych zdjeciach taki duży....
Chyba dawno mnie u Was nie było :-)
qunick śliczne fotki, Nina uroczo wyszła na tym zdjęciu jak zasnęła hehe tak słodko, fajnie że ma już teraz kontakt z końmi, ponoć taki kontakt sprawia ż edzieci sa zdolniejsze i mądrzejsze, w gazecie to przeczytałam...

[ Dodano: 2008-03-31, 14:00 ]
Magdzinka u mnei na szczęście jeszcze nie zauważyłam komarów, ale pewnie to lada dzień, bo blisko domu mam lasek...

No i koniec na tą chwile bo agatka sie obudziłą i idziemy zaraz na spacerek.
Zajrzę wieczorkiem i wkleję fotki

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

31 mar 2008, 15:02

Dziewczyny, przepiękne zdjecia z wiosennych spacerków!!! Widzę ze wszystkie wykorzystałyśmy piękną pogodę!!
karolas no, całe szczeście ze sie odezwałaś do mnie bo myślałąm że się do mnie o coś nieodzywasz!!! :ico_nienie: :ico_oczko:
Buziaczki dla MElci na imieninki i oczywiście dodam tylko ze moja synowa pięknieje w oczach!!
Na sukienkę jeszcze czekam, bo uprzedziłą mnie babka ze sklepu ze przed swiętami może juz nie jechać do hurtowni. Takze jak tylko bede mieć to wam wkleje, mam nadzieje ze sie Wam spodoba,,bo mnie urzekła bardzo!!! Tylko pytanie czy bede w niej dobrze wyglądać?? na razie nikt mnie w niej nie widział, bo byłąm sama...
spotkanie nie uwierzycie!!!
Wczoraj wszłąm na tego linka z Aninu. Pokazuje mojemu mężowi, że ładnie i w sumie tanio ( domek 2 osobowy z aneksem i łazienką 65zł) no i mowię ż efajnie tak na 2 dni, a on mówi ze jak ten drugi weekend to on ma wtedy wolne i moglibyśmy już na 5 dni jechać!! :ico_szoking: :-D Teściu mógłby nam samochodu pożyczyć i jeśli chodzi o odległość to jest 202km od naszego bloku, sprawdził gpsem. :ico_puknij:
No i w szoku jestem!!! Nie czytałam dokądnie o tym Osjakowie, czy tam cenowo tez tak fajnie???? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ale fajowo!!! Zrobimy sobie urlpo!!

A tu my wczoraj na spacerku!!
Bartuś pierwszy raz nóżkami na polu!
Obrazek
Obrazek
Bartek z tatą
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

31 mar 2008, 15:38

dziewczyny wszystkie foty super- rewelacja. ja wkleje wieczorem bo pewnie teraz nie zdaze. duzo musze wam poodpisywac.

myszka_f Tymkowi na spacer ubieram ciepla wiosenna kurtke, na te lzejsze chyba jeszcze za wczesnie tymbardziej ze od jutra ma byc chlodniej i ma padac. sorry ze przekazuje wam te zle wiadomosci.

katelajdka bardzo sie ciesze ze sie mezowi odmienilo i ze sie spotkamy:)

Magdzinka zdolna bestia z Joasi. piekny malunek, pewnie bedzie wisial na scianie w ramce:)

lulu no nie mow ze cos zbroiliscie??

Malgorzatka madzia brawa dla waszych dzieciaczkow :ico_brawa_01:

komary u nas nie ma choc za okanami mamy dzialki. cale szczescie, ale w tym roku zakladamy siatke na okno bo latem jest nie do wytrzymania ile tego robactwa do domu naleci

zawod no tak ja oczywiscie zajmuje sie paznokciami, ale nie tylko bo jestem kosmetyczka i jak cos w sprawie urody to walcie. postaram sie pomo

[ Dodano: 2008-03-31, 15:52 ]
Qunick dobrze ze z Ninusia juz lepiej. a w ogole sliczna z niej dziewczynka :)

a ja jestem w tym tygodniu slomiana wdowa. moj maz wyjechal dzis rano na targi do poznania i zostalismy z Tymkiem sami :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-03-31, 16:04 ]
no udalo sie wkleic zdjecia ze spaceru od razu mozecie zobaczyc tez wozek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
do wozka jest jeszcze budka, barierka byla gratis

[ Dodano: 2008-03-31, 16:09 ]
no i pazury:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
qunick

31 mar 2008, 18:22

kelly, czadowe pazurki!

Wszystkie Wasze zdjęcia też super!
myszka_f, tą kurteczkę kupiłam już dawno - i Nina z niej wyrosła ale jak zaczęła chodzić to jest znowu dobra - to rozmiar 62 (!)
Dorota.M., o obcowaniu dzieci z końmi to ja moge dłuuuugo!Same pozytywy!

Dziewczyny! ale jestem happy! MAM PRACĘ!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dorywczą i za niewielką kase ale adekwatną do tego co będę robić! Moja szefowa mi zleciła !Już się mąż o kompa nier będzie mnie tak czepiał!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”