Moni zdjęcia jak zwykle fajniutkie
ale ładną fryzurkę ma Martynka
Eve i jak zdrówko Jagusi? Joasia już zdrowa tylko mnie zaraziła. I też lubi pisać długopisem hihi
fasolka i tobie zdrówka życzę
jak wróciłam z delegacji to Joasia WCALE o cycu nie zapomniała i upominała się często więc pomyślałam sobie, że co tam jak mam mleko jeszcze to teraz mogę ją karmić jak długo będzie chciała - nawet do 2 urodzin hihihi
No ale po tygodniu mniej więcej Joaś sama z tego zrezygnowała
Niezła co? Tak jakby to musiała być jej decyzja a nie moja
I teraz nawet jak ją czasem namawiam na pierś np o 5 rano , żeby jeszcze trochę pospała i pytam czy chce cyca to ona stanowczo mówi "NIE"
Ale martwię się, że nie przesypia nocy bez butli teraz, a ja daję Joasi to mleko i nie próbuję narazie zastępować tego np herbatką , bo ona pije mleko TYLKO w nocy - w dzień za nic nie da jej się do tego namówić i zastanawiam się, czy Mała ma wystarczającą ilość mlecznych posiłków: je przed spaniem kaszkę ale nie codziennie, potem w nocy raz albo 2 razy mleko pije po 100 lub 200 ml i w ciągu dnia 1 jogurt je - czy to wystarczy
A daję Małej Bebiko 3R
McMiodek WITAJ
i pisz często
Przystojniak nam rośnie z Kubusia
McMiodek, Moni u nas ostatnio też pobudka o 6 rano, a czasem o 5.40
i będzie coraz gorzej bo o swicie już jest jasno i to widać przez żaluzje i Joasia woła, żeby je już otwierać
[ Dodano: 2008-03-30, 23:14 ]
gdzie jesteście??????????????????????????????????????????????????????????
byliśmy dziś na spacerku i na placu zabaw z koleżanką Joasi młodszą o 2 godziny. poznałyśmy się w szpitalu. A po spacerku poszliśmy do tych znajomych na kawkę a dziewczynki ładnie się bawiły.
a tu dziś rano namalowałam pierwszy w swoim życiu obrazek