Hej!
Jeśli chodzi o nasze spotkanie to mi jedynie wchodzi w rachubę majowy weekend bo potem, to juz się boje wyruszac w dalesze trasy ze względu na to, że poród może nastąpić wiecie same- dużo wcześniej ... no ale i dużo póxniej a na obczyźnie to jakoś mi się rodzić nie uśmiecha
Tak, że ja jedynie na ten pierwszy termin!!!
Dziękuje za numery telefonów:
oto mój 608 486 164
A oto obiecane zdjęcia czapeczek za 15 zł każda, ale bardzo sa fajne, i takie na wiosenkę i na chłodniejsze dni, no i bardzo dobrze chronią uszka maluszka, bo klapeczki takie mają, który sięgają pod bródkę
Ta niebieska na wyjścia większe okazje, a ta szara tak na codziennie hasanie na polku itp... :
Śmierć Ojca Świętego My dziś o 21:37 będziemy zapalac światełko do nieba ... [*] ... A nan Kaplicówce mamy koncert i Msze Św.
... Ja w dniu odejścia JPII "bawiłam" się na weselu u kuzyna ... Pamiątkę z wesela mają piękną ... choć trudną ... Pamiętam, że kiedy Papież zmarł, nasz zaprzyjaźniony ksiądz był na weselu i bawił się z nami ...dostał wtedy sms'a od proboszcza, że ma przyjechac na probostwo, zamin odjechał wszedł na scenę, kazał wszytskim wstać, poinformował wszystkich o sytuacji, zmówiliśmy modlitwę za dusze Ojca Świętego- zapała cisza jak makiem zasiał, aż ciary przeszły, co chwilkę słychac było popłakiwania, o oceranie łez, nikt nic nie mówił, totalna cisza i skupienie. Państwo Młodzi poprosili orkiestrę, żeby już nie grali szybkich piosenek, żeby uczcić pamięc grali tylko wolne i przy takich tańczyliśmy ... A na końcu (bo to było pierwszego dnia wesela) Młoda Para odtańczyła specjalny utwór dedykowany Janowi Pawłowi II ... Było to takie piękne ... taki wzruszające...
Ja nie byłam z Rzymie na pogrzebie, ale i tu wszytsko przezywałam bardzo dogłębnie... [*] ... DLA CIEBIE TATO ... !!!!!!
[ Dodano: 2008-04-02, 18:40 ]Magdzinka No niezły interesik!