słoneczko4, no to niezły miałas ten poród Mój był o wiele lżejszy.
My dzisiaj przeżyliśmy szok. Już dostaliśmy becikowe
edit53, Gratulacje dla Szwagierki.
mamamonia pisze:I co z takiej wizyty. Pitu pitu 120 pln proszę...
Myszka_ pisze:mamamonia pisze:I co z takiej wizyty. Pitu pitu 120 pln proszę...
no niestety...
no ale jak się nasze dziecka nie zdecydują wyskoczyć to będzie trzeba tą kasę wyłożyć, a może lekarz okaże dobre serce i nie zawoła hehe
Monia a powiedz mi jak to jest tam w tym szpitalu co chcesz rodzic, nie ma problemu z miejscami, bo mi tu koleżanka z Wa-wy pisze, że w szpitalach na porodówkach sajgon
Joanna24 pisze:Wogóle wysyp jest dzieciaczków od połowy marca i dużo lasek ma termin na kwiecień. Widze co się dzieje u nas.
Moje to już na bank nie urodzi się do jutra. Tak czuję że jeszcze mi będą wywoływać. Od miesiąca mam różne dolegliwości które miały oznaczać że to blisko i guzik z tego... Dlatego właśnie wrzuciłam na luz i już w nic nie wierzę. Tak samo jak mi mówili że wyglądam na chłopca a będzie dziewczynka. Brednie to wszystko
mamamonia pisze:A tu w Wawie sajgon jest faktycznie. W szpitalu, który wybrałam czasem wywieszają kartkę na drzwiach izby, że nie przyjmują z braku miejsc... (...). Chyba że trzymają dla "swoich" zapasowe
Była też akcja porodów na sali normalnej dla pacjentek - to z relacji kumpeli. Nie mogli odesłać w zaawansowanym stadium porodu i laski rodziły przy innych leżących już po czy na patologii... SZOK
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość