MYSZKA_F,DZIEWCZYNYjestem tego samego zdania co Myszka ze chyba nie ma ensu szukac teraz kolejnego nowego miejsca bo i tak juz pozno jest a skoro w tym Antoninie są jeszcze jakos te miejsca to sie decydujmy co bo zaraz faktycznie bedzie zong ;)
A Anton i tak poruszałysmy przy okazji Osjakowa co nie i ceny są przystepne co wy na to?-tak odezwala sie ta co ma najmniej w tej kwestii do gadania teraz na chile obecna hahahahahhahahaaa
bo nie wiadomo nawet czy pojedzie ale decydowac juz kaze hi hi hi no nie bijcie mnie ja tylko chce was pospieszyc troszke bo juz chyba czas rezerwowac :)
ANILEWE mam nadzieje ze sie egzaminem nie przejełas za bardzo no zdazają sie uperdliwi egzaminatorzy i coz następne podejscie bedzie juz oki :)
Ja tez zdałam za drugim razem bo egzaminator stweirdszil ze mam nierowne odleglosci lusterek do pachołkow bo jak ja zdawałam 9 lat temu to sie wszystkie manewry na placu zaliczlao i jak wjechalam tylem do garazu to stwierdzil ze nierowno wjechala ale co tam ;)
Przepisy to ja akurat ci kochana nie pomoge bo sama mam braki w wymyslniu dan dla Melci ale moze dziewczyny wkleicie tego linka gdzie jest tak duzo roznych potraw dla dzieci niedawno o tym pisalyscie??????