Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

04 kwie 2008, 21:32

karolas, myszka_f, Kajunia25, dziekuje

Karolas na szczeście pije , co prawda wody samej nie chcial, ale wsypalam troche herbatki, no i smekta mu smakuje.
Myslalam jakas wirusuwka, ale przeciez biegunki niema.

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 kwie 2008, 21:35

MYSZKA_F,DZIEWCZYNYjestem tego samego zdania co Myszka ze chyba nie ma ensu szukac teraz kolejnego nowego miejsca bo i tak juz pozno jest a skoro w tym Antoninie są jeszcze jakos te miejsca to sie decydujmy co bo zaraz faktycznie bedzie zong ;)
A Anton i tak poruszałysmy przy okazji Osjakowa co nie i ceny są przystepne co wy na to?-tak odezwala sie ta co ma najmniej w tej kwestii do gadania teraz na chile obecna hahahahahhahahaaa :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: bo nie wiadomo nawet czy pojedzie ale decydowac juz kaze hi hi hi no nie bijcie mnie ja tylko chce was pospieszyc troszke bo juz chyba czas rezerwowac :)
ANILEWE mam nadzieje ze sie egzaminem nie przejełas za bardzo no zdazają sie uperdliwi egzaminatorzy i coz następne podejscie bedzie juz oki :)
Ja tez zdałam za drugim razem bo egzaminator stweirdszil ze mam nierowne odleglosci lusterek do pachołkow bo jak ja zdawałam 9 lat temu to sie wszystkie manewry na placu zaliczlao i jak wjechalam tylem do garazu to stwierdzil ze nierowno wjechala ale co tam ;)
Przepisy to ja akurat ci kochana nie pomoge bo sama mam braki w wymyslniu dan dla Melci ale moze dziewczyny wkleicie tego linka gdzie jest tak duzo roznych potraw dla dzieci niedawno o tym pisalyscie??????
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2008, 21:40 przez karolas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
myszka_g
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 kwie 2008, 21:36

anilewe77, polecam książkę kucharską na tej stronce: http://www.osesek.pl/ksiazka-kucharska-dziecka.html
Nie mogłam zagłosować na Kacperka bo mi napisało że już głosowałam, a to nie prawda.

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

04 kwie 2008, 21:39

anilewe77, dzieki
przykro z powodu egzaminu :ico_noniewiem:

karolas, aha, właśnie może dziś do swego lóźka małego weźmę zeby kontrolować

Awatar użytkownika
anilewe77
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

04 kwie 2008, 21:47

egzaminem sie w sumie nie przejełam....jak nie teraz to nastepnym razem...

a co do głosów to mi tez kiedys wyskoczyło ze głos oddany ale jak pozniej sprobowałam to juz mogłam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
qunick

05 kwie 2008, 10:11

Luluś i co z Filipkiem???

A co do tego konkursu pampers top ja tu węszę jakiś szwindel! Mnie tez wyskakuje taki komunikat choc nie głosowałam - napisałam do nich i Wam radzę to samo - może jakiś haker wykorzystuje nasze IP?

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 kwie 2008, 11:24

Witam dziewczyny!!!
lulu no i jak Filka???
MAm nadzieje ze czuje sie dzis lepiej, a jak nocka??? Spalaś??
A teściową to się nie przejmuj, niektórzy jak się o kogoś martwią to obwiniają innych za wszystko, choc wiedza ze to nie ich wina!!
qunick, no to moze powinnam napisac do nich , bo nie tylko ode mnei nei dalo sie zagłosowac także od mojej mamy i siostry... Czyżby ktoś podszywał się pod nas???

[ Dodano: 2008-04-05, 11:26 ]
No nie!!!! Własnie teraz chciałam głosowac bo mi sie strona załadowałą i dzis też nie mogę!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Do kogo mam napisac w tej sprawie??? Nie widzę zadnego adresu o zgłoszeniu o naduzyciu albo o czyms takim...

Awatar użytkownika
myszka_g

05 kwie 2008, 11:51

Obrazek

Nowa wersja tabelki musimy sie zdecydować do końca weekendu bo później może już nie być miejsc dla tak dużej grupy. [size=150]PLISKA O SZYBKIE DECYZJE[/size]. Podawajcie chyba mamy ustaloną na 24-25maja prawda ??? No i miejscowość czy wszystkim pasuje Antonin. Ja i karolas jesteśmy jak najbardziej na tak.

lulu Jak tam Filipek lepiej się już czuje ???

katelajdka, Właśnie chciałam zagłosować na Bartka ale znowu mi napisało że już glosowałam, a to nie prawda. Ktoś strasznie oszukuje w tym konkursie.qunick podaj e mail gdzie to zgłosiłaś.

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 kwie 2008, 11:57

myszka_f, no powiem Ci zę jestem wkurzona na tego PAMPERSA!!! :ico_zly: Nie wiem co sie dzieje... Przybyło nam 4 głosy od wczoraj czyli nie jesteśmy całkiem zablokowani lae częśc osób nie może zagłosować, w tym ja i Ty... Dziwne....
spotkanie ja jestem jak najbarzdiej za Antoninem!!!! My pojechalibyśmy już w czwartek czyli 22 maja i zaklepujemy domek 2 osobowy z łazienką i kuchnią za 60 zł od doby. JAk juz sie dziewczyny zdeklaruja ile nocy i jaki domek to też musimy ustalić kto dzwoni zaklepać całość. A w sumie jeszcze nie wiadomo czy nie trzeba bedzie jakis zadatek wysłać... No zobaczymy jak juz bedziemy dzwonić.

Awatar użytkownika
qunick

05 kwie 2008, 12:06

pamperspl.im@pg.com
ja pod ten adres wysłałam - na dole po lewj był

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”