Witam pierwsza z rana
maluch juz spi na balkoniku u nas dzis sliczne słoneczko to niech korzysta
a ja wczoraj anwet nie maiąłm kiedy tu zajrzec bo cały dzionek odiwedzinki miałam
rano przyszła kuzynka z córeczka Hania, niby młodsza tylko o 1,5 miesiaca, ale straszna z niej kruszynka i ciagle mamusi uczepiona
a mój jak ja zobaczył to chyba sobie pomysłal ze to nowa zabawka dla neigo bo normalnie strasznie nachalny był i nie mogłysmy jej normalnie nawet posadzić bo juz był koło niej i chciał jej palce do oka wsadzac, targac za włosy, spodenki sciagac i ugryz w palca
mówie wam takei pomysły miał
mały łobuz mi rosnie, ale śmiałysmy sie ze ejszcze pewnie Hania da mu kiedys popalic
Madziorka ale się naśmiałam z tych twoich przygód sklepowych, udany ten twój syneczek
, ale to chyba teraz taki etap maja bo mój jak mu się butelke zostawi to kogel-mogiel od razu robi i się smiejemy z niego ze barmanem będzie i będzie nam super drineczki robił
a tych ciuszków z Anglii to tez ci zazdroszcze bo cudne sa, a u nas jak już jest cos fajnego to kosztuje wiecej niż dla dorosłego
A co do ciuszków używanych to niby jest u nas pełno takich sklepów ale to chyba trzeba lubiec tam chodzić i grzebać bo inaczej ciezko cos fajnego znaleźć, przynajmniej mi się jakos nie udaje
Co do pieluszek to będę musiała przetestowac te z Lidla chociaż chociaż pobliżu zadnego nie ma, najbliższy 60 km ale może się kiedys na wycieczke wybierzemy
Violu spóźnione życzonka z okazji rocznicy ślubu i byle do setki
Aga witamy spowrotem, cos strasznie długo cie nie było już się stęskniłyśmy
Super ze Kubus już ci takei postępy robi pewnie niedługo już zacznie chodzic to dopiero będzie wesoło,
A co do spotkania to ja serdecznie w czerwcu zapraszam do siebie, będzie już ciepełko wiec jakiegos grilla będzie można urzadzić i może któras się jeszcze laseczka skusi i tez nas odwiedzi
A foteczki rewelacja i czadowy wózeczek, widac ze leciutki, bo mój to jak czołg wyglada
Basiu torcik cudny a może bys mnie przyjela do siebie na nauke dekoracji torcików
A Tadzik z tymi chrupkami to po prostu bobmowy, naśmiałam się tak ze aż mnie brzuch rozbolał po prostu chłopak wie co dobre, ani się obejrzysz obejrzysz ci kotleta z talerza gwiźdnie
Abegano mi tez się wydaje że Natali po prostu za toba steskniona i dlatego takie nocki ciezkie, pewnie ma braki w tuleniu, miejmy nadzieje ze niedługo się przyzwyczai do nowej sytuacji