witajcie, caly czas was czytam ale nie mam kiedys odpisac, wiec teraz znalazlam chwilke, od rana sprzatam i juz mam dosc, troche zaniedbalam mieszkanko bo pogoda piekna i tak mi sie nie chcialo sprzatac wiec dzis sie wzielam porzadnie za robote
bylismy wczoraj na zakupach w kilku centrach handlowych w Norwich, 40minut autem od nas, ale bylo super, w sumie malo sobie kupilam ale obkupilam amelke bo ostatnio mi tak powyrastala ze spodenek i takihc po domu to niemmialam dla niej wiec jej kupilam dwie pray geterkow, sa super, a ona wygada w nich bosko, dreskik adidasa i do tego czapeczke z daszkiem, rozwoiutki ale tez fajny, kurteczke taka wiosenna, troche bluzeczek a najwiekszy hit to kostium kapielowy w truskawki, jednoczesciowy a na to w tym samym wzorze taka przezroczysta narzutka z dluzszym rekawem, wygalda to super, jeszcze jej nie przymierzalam ale juz sie nie mgoe doczekac

moj maz sobie tez troche nowych ciuchow nakupowalam no w sumie takich letnich, tak dawno nie bylismy na wiekszych zakupach i bylo naprawde super, kupilam amelce sandalki tylko sa jakies centymetr za duze, ale mysle ze moga byc, nie bylo mniejszych a tak mi sie spodobaly. aha i pochwale sie wam ze maz mi kupil piekny komplet lancuszek z zawieszka i kolczyki, ale sa przepiekne, to niby na dzien mamy mimo ze juz dostalam piekny pierscionek od niego, bardzo mnie rozpieszcze ostanito

i wogole fajny dzien mielismy wczoraj, potem poszlismy do mcdonaldsa, amelka jadla frytki, maczala w sosiku tak jak my, wygladala komicznie, w drodze do domu zasnela w foteliku, potem sie przebudzila ale byla nieprzytomna bo w sumie caly dzien nie miala drzemki, polozylismy ja spac a my z mezem na ogrodeczku popijalismy sobie zimne piwko, ale bylo przyjemnie
a dzis moja amelka rano tak sie obsrala, poszlam do niej na gore i czulam ze zrobila w pieluche kupe, wiec ja wzielam na dol, ja ja sadzam na lozku wyciagam moja reke ta na ktorej ja nislam a tu odnadgarstka po sam rekaw koszulki mojej cala reka w kupie, ja patrze na amelke a ona cala bluzka, az za lopatki w kupie

biegiem do wanny, najpierw ja tylko oplukalam a tu cala wanna w brazowej wodzie

jaka masakra to wam mowie, w koncu jakos ja domylam i siebie, ale tak sie smialam potem, jak juz byla czysta
a wogole kupilam na ebayu amelce taki piekny kostiumik kapielowy dwu czesciwy, majteczki sa z taka jakby spodniczuszka, zalozylam jej wczoraj bo przyslali, amelka wyglada ladnie tylko ona ma taki odstajacy bruch, wyglada jak kobitka w ciazy, a ten kostium akurat tak skrojony ze brzuch sie wylewa,zwlaszcza jak ona go tak wypnie ale jaja