najadlam sie jak swinia

Boli mnie brzuch dzis
nie wiem dlaczego ale jak mała sie rusza to dosłownie oczy mi wychodza tak boli mnie cos w podbrzuszu - chyba na cos uciska albo nie wiem

A jakie ciasto robilas??A ja miałam mieć wizytę koleżanki ale w ostatnim czasie odwołała no cóż i tak bywa ale ciasto zrobione, pyszne, szybkie i będzie do kawki dla domowników:)
aaa bo ja policzyłam w 2 stronejak u mnie bedzie 6 rano, to w Polsce 1 popoludniu,
samej mi sie z siebie chce smiac, to tak jak na poczatku jak plamiłam, ciagle latałam do wc i sprawdzałam czy wszystko ok, czy nie ma krwino to faktycznie wpadasz w obsesję ale chyba ja też bym tak reagowała może skarbie postaraj się położyć z nogami do góry i puścić relaksująca muzykę:)
kurcze moj kolega co pracuje w szpitalu (innym niz ja rodzic bede) mowil mi ze nie powinno sie 12 h ruszacWiem, że po tym znieczuleniu za żadne skarby nie wolno ci ruszyć głową bo później będziesz cierpieć przez 2 tygodnie z mocnego bólu:)
hejA zwlascza wiele bym dala,zeby mi ktos co do dnia i godziny okreslil tremin porodu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość