no prawko na pewno sie przydajetrzymam kciuki z prawko - ja jeżdżę i nie wyobrażam sobie już innej opcji

mam nadzieje ze naucze sie jezdzic

wisnia trzymam kciuki za staranka

u nas dalej pochmurno

A to wszystko z bajki o czerwonym traktorku,tu ma na zywo
 A to wszystko z bajki o czerwonym traktorku,tu ma na zywo   Najadlam sie czersni,takich prosto z drzewa i swojskiej kielbaski
 Najadlam sie czersni,takich prosto z drzewa i swojskiej kielbaski   Cos czuje,ze po powrocie beda dodatkowe kilogramy
 Cos czuje,ze po powrocie beda dodatkowe kilogramy   

Ale zawsze sie ciesze po takim rzyganku,bo wiem,ze Szymus mnie pozdrawia i ma sie dobrze
 Ale zawsze sie ciesze po takim rzyganku,bo wiem,ze Szymus mnie pozdrawia i ma sie dobrze  
To moje dziecko widać potrzebuje częstszego kontaktu ze mną,bo wiem,ze Szymus mnie pozdrawia i ma sie dobrze

Mnie na początku też "cieszyły" takie objawy ale w miarę jak nudności się stały całodziennie a wymioty zaczęły się kilka razy dziennie - stało się to jednak bardzo męczące
  Mnie na początku też "cieszyły" takie objawy ale w miarę jak nudności się stały całodziennie a wymioty zaczęły się kilka razy dziennie - stało się to jednak bardzo męczące   
  Moja intuicja mi niewiele mówi
  Moja intuicja mi niewiele mówi   A imion nie mam ani dla chłopca ani dla dziewczynki
  A imion nie mam ani dla chłopca ani dla dziewczynki   Od zawsze chciałam mieć Julkę ale teraz tyle Julek że chyba bym jednak się nie zdecydowała...
  Od zawsze chciałam mieć Julkę ale teraz tyle Julek że chyba bym jednak się nie zdecydowała...dlatego mnie troche martwi brak objawowAle oczywiście pocieszam się że to mimo wszystko dobry objaw i że to znaczy że z dzidzią wszystko raczej ok,

ja tezJa chcialam miec Amelke,
 albo Lene
  albo Lene  

leona, są tysiące kobiet które przechodzą ciąże znakomicie i wypada się tylko cieszyćdlatego mnie troche martwi brak objawow
 Wszystkie te "normy" czy statystyki zrobione są chyba po to żeby kobieta która nie ma tyle szczęscia miała się czym pocieszyć
  Wszystkie te "normy" czy statystyki zrobione są chyba po to żeby kobieta która nie ma tyle szczęscia miała się czym pocieszyć   A jak widać z przykładu tej dziewczyny o której pisałam - nie ma reguły tak naprawdę....
  A jak widać z przykładu tej dziewczyny o której pisałam - nie ma reguły tak naprawdę....A gdzie ty obecnie przebywasz bo nie wiem czy mogę się czuć bezpiecznie????ja po wykladach a jutro po poludniu mam pierwsza jazde

Oczywiście że zaświeci - trzymamy kciuki!!!!!!!!!tak że zaczynam wierzyc że znowu dla nas zaświeci słońce!

To się człowiekowi czasem bajdurzy
  To się człowiekowi czasem bajdurzy  
mam nadzieje ze i mnie to tyczysą tysiące kobiet które przechodzą ciąże znakomicie i wypada się tylko cieszyć

dokladnieA jak widać z przykładu tej dziewczyny o której pisałam - nie ma reguły tak naprawdę....

mozesz czuc sie bezpiecznieA gdzie ty obecnie przebywasz bo nie wiem czy mogę się czuć bezpiecznie????

tak bedzietak że zaczynam wierzyc że znowu dla nas zaświeci słońce!

A mi się śniło dzisiaj że urodziłam synka i mu własnoręcznie z jakigoś powodu przebijałam uszy

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość