Mamy nasz wózek

) w kńcu, bo ja jak jakaś głupia nie mogłam się doczekać!! Stelaż w rewelacyjnym stanie, tapicerka w sumie też, więc będziemy mieli na zmiane, bo najpierw musze ją uprać, niewiadomo gdzie ten wózek leżał, kto w nim siedział, więc nie ma co ryzykować.. jasiek zachwycony nowym wózkiem rozsiadł się w nim jak gość, "na zimny łokieć". Jak wstanie zdrzemki to zrobimy fotki i będę się chwalić:-))
A teraz lece sprzątać, bo P pozwolił mi dzisiaj odespać i wstałam o 11.30 masakra, przez to zupełniejestem niewyrobiona w mieszkaniu sajgon, bo ledwo się ogarnełam, to jasiek chciał na spacer, później obiad, a teraz mam w końcu chwile, bo mały usnął, P pojechał z mamą kupować jakieś kwiatki, wiec nikt mi nie będzie głowy zawracał..
U nas nocki w miare spokojne, bardziewj to ja nie moge spać, tak się przyzwyczailam do wstawania w nocy, że teraz nawet jak Jaśśpi to ja i tak budze się o 2, a później o 4 i 5 rano masakra..
[ Dodano: 2009-06-18, 16:47 ]
wiola85, to szydło to już dawno wylazło.. teraz to już wiem co zrobić, żeby go szybko przywrócić do pionu:-))
[ Dodano: 2009-06-18, 22:38 ]
no i fura sprawdzona prowadzi się rewelacyjnie, na prawde jestem zadowolona, nie ma porównania ze spacerówką z wózka wielofunkcyjnego, mimo mojego wielkiego uczucia do naszego wózka, sprawdził się rewelacyjnie jako gondolka, szczególnie przy atakach mrozu i śniegu, ale jako spacerówka jest za mało zwrotny i ciężki..
Tylko fotek nie cyknełam, bo zaczeło lać i w ostatniej chwili zdązyliśmy do domu.. Jaiek był tak zafascynowany tym, ze widzi wszystko co jest przed nim i mama nie truje synku uważaj bo się udeżysz, że całą droge w jedną strone nic nie mówił tylko patrzył, a spowrotem, to mu się buźka niezamykała tak nadawał..
Własnie.. miałam już wcześniej pytać.. Wasze dzieci mówią już jakieś konkretne wyrazy, typu mama tata, baba..?? No u nas podstawowym wyrazem oznaczającym wszystko, głównie kota jest "abuuu" no i w chwilach wielkiej rozpaczy mama, ale to już musi być prawie koniec świata, zeby tak wołał..
Dobrej ncki lasencje..