pamiętam jak na świecie pojawiła się moja siostra
 początkowo nie wiedziałam co się dzieje ale potem pomagalam się opiekować (jak umiałam najlepiej) i pomimo tych pierwszych dziecięcych zazdrości potem człowiek się cieszy, że ma brata lub siostrę, w każdym razie kogoś bliskiego :)
 początkowo nie wiedziałam co się dzieje ale potem pomagalam się opiekować (jak umiałam najlepiej) i pomimo tych pierwszych dziecięcych zazdrości potem człowiek się cieszy, że ma brata lub siostrę, w każdym razie kogoś bliskiego :)nie czułam się nigdy mnie lub więcej kochana
 będzie dobrze Wasze dzieciątka się zrzyją i będę kiedyś dla siebie opoką :) nie ma co się martwić każde z dzieci będzie Was ujmowało czymś innym (czymś na swoim etapie) a instynkt macierzyński podpowie co i jak :)
  będzie dobrze Wasze dzieciątka się zrzyją i będę kiedyś dla siebie opoką :) nie ma co się martwić każde z dzieci będzie Was ujmowało czymś innym (czymś na swoim etapie) a instynkt macierzyński podpowie co i jak :)

Mi coś tam czasem puka ale niestety to tylko skurcze jelit dalej
  Mi coś tam czasem puka ale niestety to tylko skurcze jelit dalej  

Raczej mialam na mysli wlasnie powatpiewania lekarzy,zwlaszcza facetow
 Raczej mialam na mysli wlasnie powatpiewania lekarzy,zwlaszcza facetow   Co oni o tym wiedza
 Co oni o tym wiedza