martuunia1, czekamy na wiesci . Powodzenia w sesji, aby szybko sie skonczyla z super wynikami.
Yvone, to masz fajnie z tesciami i nie mowiac z rodzinka .
Ja przezylam siostry szalenstwa weselne, tylko mieli 2 -och osobistych fotografow, sesje w arboretum z nimi, to jeszcze zamowili pozy, ktore byly debilne, z 70 jedna albo 2 mi sie podobaly. A najsmieszniejsze, po slubie moja sisotra zapytala sie mamy , czy oplacenie fotografow to ma byc ich oplata czy wlicza sie w koszty slubu.
Masakra !!!!!!!
Dodam ze zyja z moimi rodzicami i nie musza nic robic, podane, posprzatane , wymiecione i wogole. Ja osobiscie to bym sie wstydzila nawet zadac takie pytanie.
Ale nie moja siostra i jej "Moz", Ktory jest jeszcze lepszy, pracuej charetatywnie, bo sie wstydzi poprosic o wyplate, a za slub nic nie zaplaci, nawet za swoje majtki, mamusia placila. A w dzien slubu oskarzyl moja siostre o zle spakowanie jego rzeczy do slubu, bo nie ma spinek do mankietow i dal jej bure w trakcie przygotowan do ich slubu. Dodam ze mial 3 tygodnie aby sie samemu spakowac. Bo oni razem mieszkaja u moich rodzicow w domu i na noc przed lubem wygnali go z domu.
O a najfajniejsze , moja siotra ma wlasnosciowe mieszkanie male bo male, ale maja mieszkanie!!!!!!
Ale jestem wsciekla

na nich !
Rozpieszczone dzieci, bawiace sie w zycie.
Dolowenie.
[ Dodano: 2009-06-30, 06:36 ]
ide spac odezwe sie moze pozniej , jak sie wyspie!!!!!!!