wiola85, przykro mi z powodu Babci, ale co zrobić. na każdego niestety przyjdzie pora..
Trzymam kciuki za egzamin, Jaś też
My dzisiaj zostawiliśmy Jasia z dziadkami, a sami pojechaliśmy na zakupy do Auchan, kupiłam sobie buty, a P kurtke i buty, oczywiście zimowe i trafiliśmy na body niemowlące za 1.45 zł więc wzieliśmy Jasiowi 8 sztuka na 86 cm, niewielka różnica między 80cm, które nosi obecnie, a przynajmniej troche ponisi..
Musimy jeszcze kupić kwiaty i znicze na cmentarz, do babci i dziadka P pojedziemy za tydzień, bo babcia leży w Szczecinie na głównym cmentarzu przy Ku Słońcu, więc tam będzie jeden wielki sajgon na cmentarzu, a dziadek w Pyrzycach tam też będzie kociioł na Wszystkich Świetych, więc darujemy sobie wyjazdy z Jasiem i pójdziemy do nas mamy 500m do cmentarza więc w razie czego szybko wrócimy
[ Dodano: 2009-10-18, 20:59 ]
Zapomniałam napisać, w nas ze zdrówkiem już lepiej, Jasiek myśle, że jest zdrowy, bo już nie ma kataru i nie chrypi, ale daje mu jeszcze antybiotyk, zostało gdzieś na 2 dni jeszcze no i kisi się w domu, jak wybierze antybiotyk to pójdziemy do kontroli i jak będzie OKI to dopiero na dwór, wole nie ryzykować, bo będzie mi się smarał całą zime..