poccoyo, wiesz myślę że poprostu każde dziecko inaczej się rozwija, napewno wychowanie też ma tutaj duże znaczenie ale też każde jest inne. Brawo dla Davidka
#ania#, dwa lata różnicy to moim zdaniem idealna różnica wieku, między moim Filipkiem i Gabrysią (cioteczną siostrą) jest 1,5 roku różnicy Gabrysia od początku chciała się nim opiekować, jak skończyła dwa latka to już nie potrzebowała pieluch. Wyraźnie potrafiła zakomunikować co chce. A teraz właśnie się razem bawią a ja mam wolne

Jak są razem to tak jakby ich nie było
My planowaliśmy mieć troje dzieci ale nie wiem jak to będzie, zobaczymy
wiola85, u nas jest tak samo. Też jak gdzieś idziemy to albo razem albo wcale no chyba że to jakaś babska impreza to idę sama, a często tak jest. Ja nawet sama sobie nie ufam pod tym względem i wole być ostrożna

Różnie to w życiu bywa, w końcu zdrady nie biorą się bez przyczyny. . . ludzie też sobie ufają, kochają się a potem się okazuje że jak się nie uważa różnie to bywa. . . no ale tak jak pisałam wcześniej każdy robi jak uważa.
No to dziewczyny troszke się przestraszyłam jak to będzie jak przestanę karmić

Już karmię raz góra dwa w ciągu doby. Moja siostra jak przestała karmić to też jej piersi oklapły troszkę, ale teraz minął rok od tego czasu i wyglądają coraz lepiej i już prawie są takie jak dawniej. No ale ona zawsze miała dobrą skórę, po ciąży 0 rozstępów, jak urodziła to ważyła ze trzy kilo więcej niż przed ciążą i zaraz to zrzuciła. A ja niestety mam kilka rozstępów na piersiach i pośladkach ale już prawie ich nie widać więc ciekawe jak to będzie z piersiami.