marboro Piotruś miał niby AZS od 6 m-ca życia. Tylko właśnie dieta eliminacyjna nie dawała żadnych efektów, nawet zmiana mleka na Nutramigen nic nie pomogła Zrobiłam odczulanie- niby efekty były w połączeniu z Elocomem ale na kilka tygodni I znowu plamyBeata, a od kiedy leczysz synka na AZS? I czy jak stosujesz dietę eliminacyjną to czy mu się polepsza?
nie,dlaczego? Czytałam wczoraj o tym na necie i niekoniecznie tak musi być.I jeśli mały miałby grzybice to i Wy byście też już ją mieli...
Buzi nie smarowałam,bo na buzi szczęśliwie nie miał plam. I też nie miał plam w miejscach typowych dla AZS czyli zgięciach łokci,nóg czy za uszami,on miał placki na brzuszku,pleckach,łydkachAle elocom to steryd i fakt, że ja bym nie smarowała buzi... no i niezbyt często, bo sterydy to ostateczność....
acha to przepraszam źle zrozumiałam skoro w nietypowych miejscach to faktycznie nie musi oznaczac AZS u nas Kubie oprócz tych typowych miejsc mial i tez takie szorstkie czerwone liszajki np na ramieniu czy na klatce piersiowej. Na tego typu liszajki uzywaliśmy maści triderm i zawsze ładnie schodziłyAle Piotrek miał plamy właśnie w nietypowych miejscach jak na AZS
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość