Wiesz kurcze castagnus+wiesiołek owszem ale co do luteiny+castagnus to ajkoś tak sceptycznie podchodzę bo z tego co pamiętam i tu i tam jest progesteron nie za dużo tego? Lekarzem nie jestem ale jakoś tych dwóch preparatów bym nie łączyła...No i jak jeszcze tan wiesiołek hm...Żebyś nie przedobrzyła...kupiłam dzis tabletki dopochwowe regenerujace flore bakteryjna pochwy i napisz mi prosze czy mam brac ten castagnus i wiesiołek plus ta luteine bo niewiem co teraz robic i czekam na odpis
Zaczekaj aż skończysz luteinę może, tyle, że ten wiesiołek zadziała później niestety..
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale chodzisz na 1 i 2 zmine tak? Jak wstajesz o 5 rano to mierz o 4:45 jak wstajesz o 12 to też mierz 0 4:45 cały cykl.aha jeszcze jedno jak mam mierzyc sobie tempke jak ja chodze do pracy na dwie zmiany wiec o ktorej? jak raz wstaje o 5 rano a w nastepnym tygodniu o 12 ?
Jak masz nockę to cały cykl mierz no. o 18:00 ale przed tym musisz być w spoczynku co najmniej 1 h ale pomiary mogą być rozchwiane.