Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2010, 11:41

I ja się melduję, nadal łażę
witaj :-) to nie jastem sama, myslalam, ze wszystkie juz w akcji, bo takie pustki :ico_oczko: :ico_haha_01:
po porodzie też pewnie szybko się nie wyśpisz
dlatego mialam nadzieje, ze teraz tych kilka ostatnich nocy wykorzystam na wypoczynek, ale coz...

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2010, 12:20

Witam
W końcu nastał ten wymarzony 4 stycznia i od dziś nie muszę się przejmować ewentualnym wcześniejszym porodem :ico_brawa_01: Choć teraz to podejrzewam że tą ciążę przenoszę,jak nic. :ico_noniewiem:
Helen,współczuję tych twoich dolegliwości :ico_olaboga: Mnie jak na razie nic nie dolega,oprócz bólu bioder,no i wrócił dość silny ból piersi.Wszystko się powoluteńku przygotowuje na wyjście malucha.
Dzisiaj postanowiłam wyprać kombinezon,który dostałam od rodziców 2 dni temu.Także moja córcia będzie miała już 3 kombinezony. :ico_szoking: nie wiem po co ich tyle,ale spoko.Jeden pożyczony,jeden od babci i jeden od rodziców.Nikt mnie nie słucha,jak mówię co już mam dla dziecka a czego jeszcze nie. :ico_olaboga: No nic.
Dodatkowo doprowadziłam leżaczek do użytku,bo znajomi go w piwnicy trzymali niestety.Także pranko sobie schnie a ja odpoczywam bo po wszystkim kręgosłup boli że hoho. :ico_zly:
Mąż skończył dziś urlop więc popołudnie spędzę nudząc się,albo ewentualnie znajdę sobie jeszcze coś do posprzątania,tylko już nie bardzo wiem co :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2010, 12:27

nie muszę się przejmować ewentualnym wcześniejszym porodem
:ico_brawa_01: za skonczony 38 tydzien :-D
Mąż skończył dziś urlop więc popołudnie spędzę nudząc się
moj tez juz w pracy, a jak wroci to juz zupelnie ciemno i tak sie ten dzien dluzy...

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

04 sty 2010, 12:40

geheimnis, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 38.tydzień!

mój też w pracy... :-/ taki ci nasz ciężaróweczkowy los, że musimy czekać w samotności na ich przybycie.

szybkich porodów dziewczynki. może już jednak czas przyspieszać maluszki, co? 8-)

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2010, 13:08

może już jednak czas przyspieszać maluszki, co?
maluszki charakterne, same chca zdecydowac, kiedy do nas przyjda :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2010, 13:11

hejka
ja sie tylko melduje

nawet wyspana jestem, chociaz moje skurcze zaczynaja byc dosyc bolesne
no i od wczoraj odchodzi mi czop, nie w jakis wielkich ilosciach ale wazne ze cos sie dzieje

wlasnie wzielam sie za rozbieranie choinki, moglaby jeszcze postac ale pozniej nie mialabym pewnie czasu na rozbieranie jej :ico_noniewiem:

ja mam meza w domu takze nawet do kompa za bardzo nie mam dostepu :ico_noniewiem:

udanego dnia :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-01-04, 12:13 ]
dokladnie, moja polozna mowi ze takie przyspieszanie nic nie da bo to maluch musi byc gotowy do wyjscia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2010, 13:28

geheimnis, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 38.tydzień!
Dzięki wielkie :ico_sorki: Ciąża donoszona,oddział w szpitalu mam od dzisiaj otworzony więc od razu główka odrobinkę spokojniejsza :ico_oczko:
moj tez juz w pracy, a jak wroci to juz zupelnie ciemno i tak sie ten dzien dluzy...
A no właśnie,do tego mój mąż pracuje w szpitalu,więc dochodzą dyzury to już w ogóle porażka.Dzisiaj wyszedł wraca jutro popołudniu dopiero.Ale spoko,jeszcze 2 tygodnie i będę miała kim i czym się zająć :ico_oczko:
tibby napisał/a:
może już jednak czas przyspieszać maluszki, co?
dokladnie, moja polozna mowi ze takie przyspieszanie nic nie da bo to maluch musi byc gotowy do wyjscia :ico_oczko:
Też tak myślę.Jak dzidzia będzie gotowa to się pojawi.W moim przypdaku to już w ogóle nie ma co myśleć o przyspieszaniu.Do tej pory wszystko było powstrzymywane więc troszkę minie czasu nim się coś ruszy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2010, 13:28

takie przyspieszanie nic nie da bo to maluch musi byc gotowy do wyjscia
cos w tym jest, najwazniejsze, zeby dzieciaczki byly gotowe , jeszcze cale zycie po tej stronie brzuszka przed nimi :ico_oczko:
moje skurcze zaczynaja byc dosyc bolesne
no i od wczoraj odchodzi mi czop
czyli jednak cos sie dzieje :-D

[ Dodano: 2010-01-04, 12:31 ]
Dzisiaj wyszedł wraca jutro popołudniu dopiero
okropne takie czasy pracy... i dla niego i dla Ciebie
Do tej pory wszystko było powstrzymywane więc troszkę minie czasu nim się coś ruszy
a moze bedzie niespodzianka :ico_oczko:

moja dzidzia szaleje, rozpycha sie na calego, chyba chce mi przez to powiedziec, ze jej dobrze tam, gdzie jest :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2010, 13:40

czyli jednak cos sie dzieje :-D
Coś mi się wydaje że niedługo będziemy gratulować. :ico_oczko: Szykuj się Leona :-D
geheimnis napisał/a:
Dzisiaj wyszedł wraca jutro popołudniu dopiero
okropne takie czasy pracy... i dla niego i dla Ciebie
Ano nic się nie poradzi.Tak jak piszesz,takie czasy-zwłaszcza że ja od połowy października bezrobotna jestem (wcześniej miałam chociaż kaskę ze stażu) i do tego w ciąży,to mąż musi nadrabiać.Bidulek :ico_olaboga:
a moze bedzie niespodzianka :ico_oczko:
Eeee,nie wydaje mi się.U Was to się coś zaczyna już dziać.Jakieś silniejsze skurcze,czopy odchodzą a u mnie cisza.Z resztą dowiem się dokładniej już w środę,bo mam KTG i wizytę u ginki.
moja dzidzia szaleje, rozpycha sie na calego, chyba chce mi przez to powiedziec, ze jej dobrze tam, gdzie jest :ico_haha_01:
Ja to myślę,że może i Twojej dzidzi jest dobrze u Ciebie pod serduszkiem,ale coraz mniej tam miejsca i ona daje Ci znać że już niedługo się będzie stamtąd wyprowadzać.Więc szykuj się mamuśka :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2010, 15:32

ale nudyyyy :ico_sorki:
Ciekawe czy Rybka juz w domku :ico_noniewiem: i co tam u Patrycji...
u nas sypie snieg, zima na calego brrr

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”