niestety dzis to mój 52dc bo @ mi sie spóźnia i musiałam go zrobic teraz tak mi lekarz mówił bo miałam ją zrobić w 3dc,ale niestety cyklu nie doczekałam

14,37 ng/ml 4,79 23,30 N
tak to wygląda

Przyczyn może być wiele, m.in progesteron (ja miałam zbyt niski,co też wydłużało mi trochę cykle), cykl mógł być bezowulacyjny,co może wpływać na jego długość. Kolejna przyczyna długich cykli- PCO,ale to może zdiagnozować tylko lekarz.Dziękuję kochane wiec prolaktynke mam ok to czemu nie mam @ juz tak długo?
Progesteron równiez mam zlecony,ale go mam zrobic bodajze w 18dc ale nie moge go zrobic bo cyklu nie maz monitoringu co wynika? mierzysz moze temp.? jesli tak to w jakiej fazie teraz jest, nadal wysoka?
ja raczej mam cykle bezowuacyjnemasz pewnosć, że owulka była?
czego z całego serducha Ci życzę
mój gin po zrobieniu mi usg stwierdził,że nie widac sladu abym miała PCO,jajniki w pozadku endometrium czyste sluz ok, takze tym mam sie nie martwic...zauwazył jedynie to ,ze mam wyciek z brodawki i myślał,ze to prolaktynaKolejna przyczyna długich cykli- PCO
wlasnieto pierwszy tak długi cykl,czy już miałaś takie nieregularne?
kochana bo po pierwsze mój sluz nie zmienia sie wcale w kółko mam taki białawy wodnisty np teraz mam gdzie powinien mi zaniknac przed @ albo taki lepkia skad wiesz, ze masz cykle bezowulacyjne?
własnie wiem,ale jak zazyje luteine to inne wyniki mi zafałszuje dlatego gin powiedział,ze mam naie brac luteiny,a ja juz cała opuchnieta chodze,mam nastroje masakryczne sama z soba nie radze juz sobiebez luteiny moze być trudno
z tym bedzie ciezko bo mój gin przyjmuje tylko raz w tygodniu i jest bardzo oblegany i tak mi sie udało gdzie indziej do niego ddostac bo takto musiałabym dopiero 9 marca do niego isc a lekarz naprawde rewelacyjnyumów sie na monitoring
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość