myślę, że przez 7 dni nie zgubisz aż tyle, żebyś miała obawiać się efektu jojoWiem, że tydzień intensywnego ćwiczenia i diety daje dobre efekty, ale po powrocie do domu może wrócić efekt jo jo.
jeśli nie masz innych wydatków to czemu nie, dla mnie jednak rezultat tego turnusu nie jest wart aż takich pieniędzy (nie piszesz tu o cenie ale to zapewne dość kosztowna imprezka)Chociaż jeśli potraktować taki turnusy jako początek regularnego odchudzania, to brzmi mobilizująco. Co o tym sądzicie?
Co sądzicie o "turnusach kondycyjnych"? Przeczytałam o tym ostatnio na stronie Primavera Spa i zaczęłam się poważnie zastanawiać nad takim siedmiodniowym "obozem przetrwania". Wiem, że tydzień intensywnego ćwiczenia i diety daje dobre efekty, ale po powrocie do domu może wrócić efekt jo jo. Chociaż jeśli potraktować taki turnusy jako początek regularnego odchudzania, to brzmi mobilizująco. Co o tym sądzicie?
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości