Dziewczyny za wasze tygodnie
, my ustalilismy z mezem ze pojdziemy prywatnie lub pojade do szpitala i tam musza mi zrobic usg, jak powiem ze mam bole brzucha
U nas super sloneczko, zaraz mykam do Zusu zawiesc zwolnienie a potem jade do kolezanki obejrzec wozek i lozeczko
No ja jestem też tego zdania co Tweety że lepiej wszystko sprawdzić i mieć pewność że z dzidzia wszystko OK, u mnie na szczęście lekarz był dociekliwy wolał 5 razy robić mi USG ale wszystkiego być pewnym
i to nie prywatnie
Sylwia racja, id prywatnie, jak panstwowo nie można liczyć na lekarzy w PL
A już sie umówiłaś?
czesc
moje dziecko wczoraj zasnelo o 19 i dzi wstalo o 6 i mowi do mnie "mamo choz z zuzia na buju, buju"
wczoraj bylismy 2 razy po 2 godziny na dworze i tak sie wyszalala ze na nic juz sily nie miala.
zaraz zjem cos i biore sie za ogarnianie domu, potem zuzi dam sniadanko i zaczne gotowac zupe bo potem sie nie wyrobie, zuza nie bedzie chciala wrocic do domu.
milego dnia wam zycze
Witam!
Troszkę się ostatnio nie odzywałam. Źle się wczoraj czułam:( prawie cały dzien przespałam. Dodatkowo nabawiłam się zapalenia spojówek. Wkropiłam sobie coś do oczu może będzie lepiej Mam nadzieje, że dziś lepiej będzie, tylko muszę sie wziąść za siebie