hej hej
ależ tu u nas tłumy ledwo można coś dostrzec
jak tam u Was??
moja mamcia dziś odleciała
poza tym wypatrujemy wiosny...
noo, suprrrrr zawsze to jakieś wyjście i nie stracisz zasiłków...Od kwietnia będe self-employed Pracuje jako mobile hairdresser
suuuper!!!!!!!ja tez pracuje 2 dzionki w tyg w fabryce, ale oprócz tego pracuję dla Falkirk Council jako nauczyciel-wolontariusz
no niestety tym razem pomimo działalności nie załapie sie na MA nawet bo biorą okres między2008-2009 a wtedy nie pracowałam...i nie stracisz zasiłków...
oby się szybciutko przyzwyczaiłtylko Alekciężko znosi rozstania na te 2 godz, bo on jest wtedy w crech'u... noo, ale przyzwyczai się
właśnie...a Edytka gdzie się podziała??
sympatycznie choć nie obyło sie bez płaczu Madzi która popłakała sie że nie robimy Maji "przyjęcia" W jej wyobrazeniu nawet jak nie zapraszaliśmy nikogo Maja powinna miec mega przyjęcie - no cóż - po jakimś czasie dala sie przekonać że mały torcik i popcorn wystarczą Muszą...jak tam dzionek??
czuje sie póki co normalnie, więc jak na razie wogóle nie dociera do mnie fakt że jestem w ciąży. Pewnie dopiero do mnie dotrze po 19 kwietnia po pierwszym usg...Aniu, jak Ty się w ogóle czujesz??
wychodza mi różne w zalezności jaką długość cyklu wpisze, bo ostatnio miałam strasznie nieregularnie - co 28, 31, 34...a że wiem kiedy doszło do zapłodnienia to w necie znalazłam taki kalkulator od poczęcia i według tego wyszło mi 15 listopad, ale GP pewnie wpisze mi od ostatniej @ tylko jaką długość cyklu przyjmie to już nie wiem...na kiedy termin?
jeszcze nie...ale zaczynam ją psychicznie do tego powoli nastawiać ponieważ ona stanowczo odmawia więcej rodzeństwa Mówi że chce tylko Maje bo ją tak strasznie kocha i ona jej wystarcza Mam nadzieje że sie przekona jakoś....Starszej córce już mówiłaś??
na tyle ile moge, ale przy nie chodzącej jeszcze Maji która waży pewnie z 12kg (jutro ide ją zważyć) to łatwo nie jest.... Poza tym uwazam na siebie jak tylko moge. Boje sie tych pierwszych 12 tygodni...zwłasza między 7-9 tygodniem... Oby już był koniec kwietniaoszczędzasz się?
Użytkownicy przeglądający to forum: marccik i 1 gość