Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 lut 2010, 16:32

hej hej :-)

ależ tu u nas tłumy :-) ledwo można coś dostrzec ;-)

jak tam u Was??

moja mamcia dziś odleciała :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

poza tym wypatrujemy wiosny... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

21 mar 2010, 23:15

ależ tu u nas tłumy
jak sie patrzy :ico_haha_01:
moja mamcia dziś odleciała
buuu :ico_placzek:
poza tym wypatrujemy wiosny...
u nas juz jest :ico_brawa_01: nawet mamy kwiatki w ogródku :ico_brawa_01:
jak tam u Was??
po staremu :ico_oczko: tylko "coś" mi znów w brzuszku rośnie :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 mar 2010, 23:28

Ania_R, gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zaszaleliście :-) nie ma co :-) ale niech rośnie zdrowo :-)

u nas dzionki lecą... chwilami tak szybko, że mam wrażenie, że co chwilkę jest kolejna niedziela... :ico_noniewiem:
ciut zajęc mi doszło, Alek coraz większy i coraz więc uwagi potrzebuje :-)
a z okazji pracy mam więcej koleżanek, no i więcej spotkan towarzyskich :-)

buziole dla Was :588:

Awatar użytkownika
Ania_R

26 mar 2010, 12:19

ananke, dzięki za gratulacje :-) Planowane to do końca nie było... Mężuś chciał synka ale gdzieś tak za rok..., no i o Maje 2 lata starań a tutaj nagle tak z zaskoczenia :ico_olaboga: Będzie wesoło :ico_haha_01: Cos żadko zaglądasz ostatnio na forum - widac że zabiegana jesteś. Mi też jakoś tak dni uciekają szybko - czasem tylko sie nudze :ico_oczko: no a ciąża pewnie będzie mi sie dłużyc jak każda :ico_oczko:
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 mar 2010, 13:35

Ania_R, noo, to szybciej zadziałał mężuś niż myślał ;-)

noo, mało czasu jakoś na komputerek, choć ostatnie dni więcej siedzę, bo laptopika dla mnie kupiliśmy :-D no i żeby nie było, to używam :-D

ja tak czekałam na wiosnę, a tu padać zaczęło... :ico_noniewiem: a wcześniej, jak prawie 2 tyg taka ładniejsza, sucha pogoda była to Alek był chory i kisiliśmy sie w domku...

a Ty Aniu, jakz pracą? dalej robisz te 2 dni w tygodniu??

Awatar użytkownika
Ania_R

26 mar 2010, 15:41

ananke, troszke sie pozmieniało u mnie z pracą, ale staram sie pracować jak K ma wolne czyli właśnie 2 dni. Od kwietnia będe self-employed :-) Pracuje jako mobile hairdresser :-D

A pogoda dzis straszna :ico_zly: Pada od rana a ja musze znów sie zaraz do szkoły wybierać z dziewczynkami bo zebranie dziś....

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 mar 2010, 15:47

Od kwietnia będe self-employed :-) Pracuje jako mobile hairdresser :-D
noo, suprrrrr :-) zawsze to jakieś wyjście i nie stracisz zasiłków...

ja tez pracuje 2 dzionki w tyg w fabryce, ale oprócz tego pracuję dla Falkirk Council jako nauczyciel-wolontariusz przy projekcie Family ESOL :-D raz w tyg mamy spotkania i jest suprrrr, tylko Alekciężko znosi rozstania na te 2 godz, bo on jest wtedy w crech'u... noo, ale przyzwyczai się :-D

a Edytka gdzie się podziała?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ania_R

26 mar 2010, 20:24

ja tez pracuje 2 dzionki w tyg w fabryce, ale oprócz tego pracuję dla Falkirk Council jako nauczyciel-wolontariusz
suuuper!!!!!!! :ico_brawa_01:
i nie stracisz zasiłków...
no niestety tym razem pomimo działalności nie załapie sie na MA nawet :/ bo biorą okres między2008-2009 a wtedy nie pracowałam... :/
tylko Alekciężko znosi rozstania na te 2 godz, bo on jest wtedy w crech'u... noo, ale przyzwyczai się
oby się szybciutko przyzwyczaił :ico_sorki:
a Edytka gdzie się podziała??
właśnie... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 mar 2010, 15:16

joł :-)

jak tam dzionek??
Aniu, jak Ty się w ogóle czujesz?? na kiedy termin? Starszej córce już mówiłaś??
oszczędzasz się? wiem, że porzy 2 małych dzieci może byćciężko, ale dbaj o siebie mocno... :-)

Awatar użytkownika
Ania_R

29 mar 2010, 23:18

Stawiam torcik za roczek Majeczki :ico_tort: :ico_brawa_01:
jak tam dzionek??
sympatycznie choć nie obyło sie bez płaczu Madzi która popłakała sie że nie robimy Maji "przyjęcia" :ico_noniewiem: W jej wyobrazeniu nawet jak nie zapraszaliśmy nikogo Maja powinna miec mega przyjęcie - no cóż - po jakimś czasie dala sie przekonać że mały torcik i popcorn wystarczą :ico_oczko: Muszą...
Aniu, jak Ty się w ogóle czujesz??
czuje sie póki co normalnie, więc jak na razie wogóle nie dociera do mnie fakt że jestem w ciąży. Pewnie dopiero do mnie dotrze po 19 kwietnia po pierwszym usg... :ico_oczko:
na kiedy termin?
wychodza mi różne w zalezności jaką długość cyklu wpisze, bo ostatnio miałam strasznie nieregularnie - co 28, 31, 34...a że wiem kiedy doszło do zapłodnienia to w necie znalazłam taki kalkulator od poczęcia i według tego wyszło mi 15 listopad, ale GP pewnie wpisze mi od ostatniej @ tylko jaką długość cyklu przyjmie to już nie wiem... :ico_noniewiem:
Starszej córce już mówiłaś??
jeszcze nie...ale zaczynam ją psychicznie do tego powoli nastawiać ponieważ ona stanowczo odmawia więcej rodzeństwa :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_noniewiem: Mówi że chce tylko Maje bo ją tak strasznie kocha i ona jej wystarcza :-D Mam nadzieje że sie przekona jakoś.... :ico_noniewiem: :ico_oczko:
Poza tym jeszcze nie mówiłam tacie i mojej teściowej i im powiemy dopiero jak przylecimy w lipcu do Pl (dla mojej teściowej już niespodzianką będzie sam nasz przylot by o nim nie wie :ico_oczko: ).
oszczędzasz się?
na tyle ile moge, ale przy nie chodzącej jeszcze Maji która waży pewnie z 12kg (jutro ide ją zważyć) to łatwo nie jest.... :ico_noniewiem: Poza tym uwazam na siebie jak tylko moge. Boje sie tych pierwszych 12 tygodni...zwłasza między 7-9 tygodniem... :ico_chory: Oby już był koniec kwietnia :ico_sorki:

Edytka już wogóle nie zagląda? Czy na innym wątku jest?? :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”