ależ tu u nas tłumy

jak tam u Was??
moja mamcia dziś odleciała

poza tym wypatrujemy wiosny...

noo, suprrrrrOd kwietnia będe self-employedPracuje jako mobile hairdresser
suuuper!!!!!!!ja tez pracuje 2 dzionki w tyg w fabryce, ale oprócz tego pracuję dla Falkirk Council jako nauczyciel-wolontariusz
no niestety tym razem pomimo działalności nie załapie sie na MA naweti nie stracisz zasiłków...
oby się szybciutko przyzwyczaiłtylko Alekciężko znosi rozstania na te 2 godz, bo on jest wtedy w crech'u... noo, ale przyzwyczai się
właśnie...a Edytka gdzie się podziała??
sympatycznie choć nie obyło sie bez płaczu Madzi która popłakała sie że nie robimy Maji "przyjęcia"jak tam dzionek??
czuje sie póki co normalnie, więc jak na razie wogóle nie dociera do mnie fakt że jestem w ciąży. Pewnie dopiero do mnie dotrze po 19 kwietnia po pierwszym usg...Aniu, jak Ty się w ogóle czujesz??
wychodza mi różne w zalezności jaką długość cyklu wpisze, bo ostatnio miałam strasznie nieregularnie - co 28, 31, 34...a że wiem kiedy doszło do zapłodnienia to w necie znalazłam taki kalkulator od poczęcia i według tego wyszło mi 15 listopad, ale GP pewnie wpisze mi od ostatniej @ tylko jaką długość cyklu przyjmie to już nie wiem...na kiedy termin?
jeszcze nie...ale zaczynam ją psychicznie do tego powoli nastawiać ponieważ ona stanowczo odmawia więcej rodzeństwaStarszej córce już mówiłaś??
na tyle ile moge, ale przy nie chodzącej jeszcze Maji która waży pewnie z 12kg (jutro ide ją zważyć) to łatwo nie jest....oszczędzasz się?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość