na cieminiuchę lekarka mi poradziła olej rzepakowy,ale nie miałam i ta oliwką zrobiłam,dobrze,że podziałało

my zaliczyliśmy 1.5godz.spacerku.

współczuję!!! oby nocka była lepsza!!!dzis mam ochote udusic swoje dziecko niewiem czy spałą 2 godz w ciągu dnia a teraz po kąpaniu znowu zaczyna marudzić po 30 min spania szlag mnie trafi
no ja od 2 tygodni ćwiczę i po pierwszych dwóch razach miałam megazakwasypiszecie o ćwiczeniach i chyba czas zacząć brzuszki robić.Może jakoś wygląd brzucholka się po niech poprawi,choć ja brzucha nie mam to raczej rozciągnięta skórajak wygram w lotto to sobie zafunduję operację
i będę po plaży pomykała z boskim brzuchem hahahaha
mam wizytę na początku maja,bo idę do mojej poradni tak gdzie chodziłam w ciąży,ale nie prywatnie tylko z NFZ-u więc trzeba poczekaća do gina keidy idziesz? czy już byłaś? ja terz w pt. mam wizytę.
kochana grzeszyszmoże grzeszę, ze narzekam, ale On pieknie nocki przesypia i jedna taka akcja to dla mnie masakra
a wieczorkiem małż zjeżdża chociaż jendka nocka wspólna, bo wygłodniała jestem
nocka ok,chyba 2 czy 3 razy się obudził na jedzonko,więc ok :) jeśli chodzi o plany to my mamy dziś wizytę w ośrodku rehabilitacyjnym,ale chyba najpierw go zbada lekarz,a potem zadecyduje co z ćwiczeniami.a u Was jak nocka, jakie plany na dziś?
zgadzam się.Ten mały diabełak to najlepsza metoda antykoncepcjibyłam u gina na kontroli-wszystko ok! zaproponował mi anty hehhe, ale ja mam w domu skuteczne środki anty w postaci dzieci
przemyśl to dokładie,bo z tego co czytam jak dziewczyny piszą to chyba szkodas kasy.jutro idziemy na szczepienie i dalej nie wiem co z rota mam zrobić
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość