Masz rację, przydałoby się więcej takich okazji do zadbania o siebie i odwiedzenie fryzjera. Ja się wybieram do fryzjera za jakiś tydzień - aby na chrzciny Justynki jakoś wyglądać

inia1985, bardzo się cieszę, ze pogoda dopisała i mogliście się wybrać na wycieczkę

iw_rybka , wszystkiego najlepszego dla Andrzejka

Pruedence, daj znać jak tam po rozmowie z opiekunką

leona, chyba większość dzieci robi się poważna przed aparatem
 Najgorsze jest to że gdy chcę zrobić fotkę podczas zabawy - mała na widok aparatu przestaje się bawić i tylko się gapi
 Najgorsze jest to że gdy chcę zrobić fotkę podczas zabawy - mała na widok aparatu przestaje się bawić i tylko się gapi  
 Świetne fotki, no i Marcelek pięknie ćwiczy

U nas wczoraj dzień pod znakiem koszmaru. Justynka w dzień spała tylko na spacerku - czyli ok 1,5 godziny. Cały pozostały czas płakała i marudziła. Jeść nie chciała, wpadała w histerię jak próbowałam jej dać butlę
 Padła dopiero ok 23.
 Padła dopiero ok 23. Dzięki dziewczynki za ciepłe słowa. Justysia rzeczywiście jest długa i szczupła.
 Usilnie próbuje się podnieść, a już jak coś chwyci w rączki (np mój rękaw) to się tak dzielnie podciąga
 Usilnie próbuje się podnieść, a już jak coś chwyci w rączki (np mój rękaw) to się tak dzielnie podciąga 

dla synka
 dla synka a najgorsze ze dzisiaj o 5 zrobila pobudke a ze jasno to nie chciala spac
 a najgorsze ze dzisiaj o 5 zrobila pobudke a ze jasno to nie chciala spac

Dziś moja pociech kończy 4 miesiące
 Dziś moja pociech kończy 4 miesiące 
 badź tu mądry z czego to jak nic się nie zmieniło, ani jedzenie ani kosmetyki....
 badź tu mądry z czego to jak nic się nie zmieniło, ani jedzenie ani kosmetyki....