Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

26 kwie 2010, 12:12

i duzo siwych włosów od tego prze[rowadzania na swoje wam wyszło? :ico_noniewiem:
Wiesz, ja blondyna to u mnie tak nie widać ale nerwów co nie miara! Bo przeprowadzka miała być już we wakacje 2009 r ale oczywiście polegaj na terminach fachowców :ico_zly:
Wszystko przeciągali, w międzyczasie inne roboty też ciągnęli. Ja na "ostatnich nogach".
Już nie wspomnę że kolejne nerwy to kasa...żeby na wszystko starczyło :ico_sorki:
I tak zrobiliśmy tylko parter, piętro jest surowe. Mamy mały pokój który służy nam za sypialnie (łóżko, kołyska, przewijak, szafy i palca tam już nie wetkniesz!!) no i salon z kuchnią. Marzy mi się wykończenie góry bo tam na półpiętrze jest duża sypialnia z garderobą w planach :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Jak się zdecydujemy na drugiego bobasa to musimy to zrobić bo w tym malusim pokoiku drugie łóżeczko nie wejdzie.

Udanych zakupów!

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2010, 20:54

ale tutaj pustki :ico_olaboga:
a u an spogoda zeszła na psy - właśnie deszcz zaczął porządnie dawać. ale za tow dzięn było przecudnie, wykorzystaliśmy go jak nalezy i zkaupy owocne były :ico_brawa_01:
a wy jak dzień spedziłyscie? :-)

quanchita no co do fachowców - to faktycznie masakra, szkoda słow, bo dużo by ich trzeba było na niekompetencje budowlańców strzępić :ico_zly: my na poczatku ciagnęliśmy tylko na oszczędnosciach, aż do stanu surowego, ale potem cienko z kasa się zrobiło i trzeba było kredyt dobrać na wykończenie, wiec teraz jestesmy od banku uzależnieni i teoretycznie górę i dół musimy wykonczyć a też tylko dół na początku chcieliśmy, bo mamy 2 sypialnie i salon, wiec z dwójką spokojnie byśmy się pomieścili :ico_noniewiem: a na górze kolejne trzy sypialnie, wiec ja nie wiem kto tą chatę wysprząta, ogrzeje i umebluje :ico_olaboga: a marcin narzekał, ze niby taki za mały dom jak projekt wybieraliśmy - tearz to chyba piętro będziemyy wynajmowac albo na rowerach jeździć :ico_zly: albo dzieci dorabiać :-D

u mnie dwójka chrapie, ja zaraz ide się wypluskac a potem jakas książka chyba i spanko :-)

Awatar użytkownika
Qanchita

26 kwie 2010, 22:04

eve.ok, no jak macie dwie sypialnie na dole to rzeczywiście starczyłoby póki co :-)
A jaki metraż macie ogólnie, bo my 140 użytkowych i tez na wykończenie braliśmy kredyt.
Też mi się chatka mała wydawała ale jakbym miała teraz latać i sprzątać całość to ciężko :ico_szoking:

A ja już po wizycie fryzjerki...zaszalałam i obcięłam się zupełnie na krótko. Zawsze o tym marzyłam ale brak mi było odwagi a teraz a co tam... do pracy wracam dopiero za 4 mieś więc zaryzykowałam :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2010, 22:23

hej
niestety nic nie napiszę, bo młody się obudził na jedzenie, fak fak fak

ja też byłam chrzestną w ciąży
i moja córa miała ciężarną chrzestną...i luz

mój już dziś lepiej
ale wczoraj? on wcale prawie nie jadł
a jak jadł to się krztusił i wył
dziś już ok
ale daję mu znów lefax...może to jednak kolki?
choć dziś siię zakrztuisł i też zaraz wpadł w histerię....masakra!

Qanchita, to pokaż się nam kochana!!!
a w co się ubierzesz? może znajdziesz coś w lumpeksie :ico_haha_01:
ja sobie strzeliłam spodnie i tunikę i było ok
zimne łapki? mój tez ma zimne
ale ni ezawsze...

ok, muszę wiać!!!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 kwie 2010, 22:24

moja a ciagle lody

Awatar użytkownika
Qanchita

27 kwie 2010, 08:56

Dzień dobry :-)

Pogoda barowa...aż bym się piwka napiła :ico_noniewiem:
Córa szaleje od 6.20 więc musiałam wstać i się nią zająć a teraz śpi anioł mały a ja oczy mam na zapałki podparte :ico_zly:
moja a ciagle lody
To ok, bo już się martwiłam że może jej zimno :ico_szoking:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2010, 09:00

ja pamietam ze jagoda w czerwcu jak sie ur to bylo bardzo gorąco a ona miala ciągle zimne rączki

u nas nocka spoko bo pobudka o 1 i o 5 więc super
ale rano maja taka głodna byla że koncert byl niesamowity

Awatar użytkownika
Qanchita

27 kwie 2010, 09:01

może znajdziesz coś w lumpeksie :ico_haha_01:
U nas cienko z lumpeksami to jedna sprawa a druga że ja gapa jestem i nigdy nic znaleźć nie mogę :ico_noniewiem: Ale podziwiam laski które zawsze znajdą coś fajnego za niewielkie pieniądze :ico_brawa_01:
Teraz nawet na zakupy nie mam jak wyjechać bo nie mam z kim małej zostawić no i auto to musiałabym od ojca pożyczać bo do mojego się mąż przykolegował :ico_zly:

[ Dodano: 2010-04-27, 14:40 ]
Oj, ale tu pustki!

A ja mam nowe foto z serii... "Ale o co Ci znów chodzi??"

Obrazek

Awatar użytkownika
matikasia

27 kwie 2010, 14:56

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2010, 19:56

jestem
z farbą na głowie...ciekawe co mi wyjdzie
eve.ok Ty to jesteś super babeczka! mówisz, że już wchodzisz w ciuszki? gratuluję!!! ja wchodzę w 2p dżinsów, ale ze streczem, więc dlatego...niestety...
ale, kupiłam sobie jedne w lumpie właśnie :-D , a dziś dodatkowo spódnicę za całe 5zł! :ico_brawa_01:
Qanchita, śliczne zdjęcie!!!
to ja mogę Ci kupować rzeczy, uwielbiam szmaty, hehehe
i ciągle mnie coś kusi...
muszę jeszcze tylko sprzedać rzeczy po Hance...cały wielki wór śliczności stoi i czeka...
a zimne rączki...mój też często ma...taki już ich urok
kurczę, jak tak czytam i patrzę na zdjęcia..to mój jest chyba uwsteczniony!!! na zabawki za bardzo nie patrzy, na macie nie leży, z brzucha zaraz się odwraca.... :ico_zly:
albo ja go tak olewam? nie wiem...

życzę dziś wszystkim spokojnej nocki!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”