moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2010, 10:00

Ewa to nie fajnie, a dlaczego jej nie przyjęli? Jaki powód podali?

Dużo zdrówka dla dzieciaków, naszą Marti też coś złapało. Ma straszny kaszel, katar ale osłuchowo jest ok... czekam do jutra i pójdę znowu do lekarza a byłam w sobotę.

Qanchita skąd ja znam temat zdjęć. Mój M jak zrobi zdjęcie to widok piękny a ja to jako zbędny dodatek do reszty :-D

Mam nadzieję że się nie gniewacie że od czasu do czasu wtrącę swoje 5 groszy :ico_sorki:

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 maja 2010, 11:33

Qanchita fajnie,ze masz juz za soba chrzest.Śliczna fotka :)
Mam nadzieję że się nie gniewacie że od czasu do czasu wtrącę swoje 5 groszy
no pewnie,że nie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

03 maja 2010, 15:13

moni26, wpadaj częściej :-D

A ja dziś chodzę jak trup :ico_szoking:

Żarcia po chrzcie zostało kupe więc robiłam dziś kolejny rodzinny obiad a teraz czekamy na znajomych bo się na kawkę zapowiedzieli :-D

Szkoda że pogoda do bani :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2010, 15:45

hej hej!
Karmelka śliczne zdjęcia!!! :ico_brawa_01:
moni26, hej! aleś dała artykuł...masakra, dla mnie to przegięcie...no do roku to jeszcze spoko, ale potem??? bez sensu moim zdaniem...
Qanchita, kochana, cieszę się, że wszystko ok! impreza udana, Joleczka ochrzczona, zdjęcie też spoko, nie narzekaj!!!
a jak Jolka dziś???
eve.ok no bardzo szkoda, że z p-lem nie wyszło...pociągnie Was po kieszeni nie???
i gratuluję nocek!!!
a jak Jaga z uszkiem??
Jagódka jak Wam minął weekend??

mój syn odwalił taką manianę, że szok! cały piątek prawie z nim wyłam...w nocy też...dawałam butlą 3razy chyba....ale na takie mleczko z tygodna po porodzie się krzywił jak nie wiem!!! :ico_szoking:
nocka była koszmarna! on wył ,ja wyłam i z małżem sie kłóciliśmy....
w sobotę mieliśmy jechać na imprezę do cioci ale po takiej nocy nie miałam siły...no ale jakoś w dzień go oszukałam ze 2razy, więc pojechaliśmy i nawet ok było...
za to w nocy znów maniana!
butla chodziła i laktator...ech...
wczoraj miałam teściów....i nawet miło było, pogoda piękna! spacerki w lesie itp...super!
młody raz jadł, raz nie...ciężko...
w końcu o17zjadł i potem co próbowałam to histeria na maxa! po kąpieli nie zjadł...potem co godzinę robiłam podchody i na śpika i nic.... :ico_placzek: cyc już pod brodą miałam....masakra! a ten nic..
o 23sobie pogaduszki i śmiechy urządzał...a potem usnął i wstał o 3.20!!! pobił rekord-10godzin bez jedzenia!!! szkoda, że nocek tak całych nie prześpi...no ale...przegłodził się to i zjadł z piersi ładnie! a potem po 6też :ico_brawa_01: i rano se walnął niezłą kupę....i humorek dopisuje...i je co 2-3godziny na razie bez żadnych cyrków :ico_sorki: Tylko żebym nie przechwaliła!!! :ico_olaboga:
niestety pogoda dziś do bani, leje....kisimy się w domu...

miłego dnia kochane....

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2010, 19:07

zborra, no to faktycznie masakra z tym jedzeniem, oby teraz już było ok
Qanchita, super, że wszystko się udało, no i jeszcze chwila i odpoczniesz :ico_oczko:
moni26, zaglądaj kiedy tylko chcesz :-D
karmelka, jaki fryz ma Filip :ico_brawa_01: śliczności :-D
a my fajnie to wolne spędziliśmy, pogoda nawet fajna wczoraj grill się udał ale.... mam chyba uczulenie na słońce tak mnie wysypało a nic się nie opalałam, tylko spacerek i tam gdzie miałam odsłonięte czyli dekolt i ręce wysypane, teraz swędzi i piecze, więc wapno pije buuu

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2010, 19:20

riterka, a!!! śliczne zdjęcie malutkiej!!! fajna już z niej kluseczka! :ico_brawa_01:
uczulenie? nie przejmuj się jakoś bardzo
to pierwsze słońce dużo ludzi uczula....
dawkuj ostrożnie i koniecznie krem z dużym filtrem, zanim skóra się przyzwyczai

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2010, 19:28

zborra, już się naczytałam i wyjęłam Jaśka krem z filtrem 60 :ico_oczko: no i dzięki faktycznie kluseczka się z małej robi nie to co Jaś, który do dzisiaj nie je :-D :ico_oczko: a Hanusia to taka mała mamusia, śliczna jest :ico_brawa_01: a Tomuś ile już waży?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2010, 20:12

mamusia? e....raczej podobna do tatusia niestety :ico_haha_01:
Tomcio na łazienkowej ważył 5800w zeszłym tyg
może w tym się przejdę z nim do przychodni, to dokładanie zważę sobie...

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2010, 20:36

hej kochane :-)

zborra no nie zazdroszcę weekndowej jazdy - Młody wyczaił, ze wolne to zabalował :ico_brawa_01:
quanchita zazdroszczę kochana że już po chrzcinach :ico_sorki: my w sb w końcu chrzestnego wybraliśmy, w imieniu tymka poprosiliśmy i przyklepane :-D z Marcina rodziny to już pikuś bo tam po sześcioro w domku :ico_noniewiem: co do zdjeć - to na to jedno nie mozesz narzekac, bo cąłkiemw idoczne, chociaż małą głowną Atrakcję dnia coś widac :-D
karmelka ale sliczna fota Filipka z irokezem :ico_brawa_01: Tymek ma takie króciutkie te włoski - stawim mu na maksa w górę, bo mi się zadziornie podoba ale jemu nie ma co za bardzo stac :-D
moniś zagladaj, moze sie zarazisz :ico_sorki: :ico_haha_01: a za Jagi przedszkole to min 650 zł pęknie :ico_zly: ale w domku jej nie zostawię, bo arz - cofnie się, dwa - nie mam jak nawet, mama mi z Tymkiem zostanie,a le dwójki jej na głowe nie dam :ico_olaboga: a co do miejsc, to tutaj w g-nie miałam dojścia i Jaga nawet jako dwulatka sie dostała a tam - jedna grupa 25 dzieci a całe miasto+okolice :ico_puknij:
riterka ja się podobnie na działce z dekoltem załatwiłam :ico_zly:

a Tymek wkroczył w skok jakiś nagły, bo z dnia na dzien zaczął robić rzeczy, które wczoraj jeszcze mu nie wychdoziły :ico_brawa_01: zaczyna sam chwytać zabawkę którą mu podaję i bardzo dokładnie, szybko i sprawnie umiejscawia ja w buźce :ico_brawa_01: dotychczas tylko z łapkami swoimi mu bezbłednie wychodziło :-D poza tym gaworzy sylabami złożonymi, bo dotychczas szło jakieś "ał", albo "łe", albo inne "łały" a teraz składa w dłuzsze "gaługa" itp :-) zapomniałam, ze to tak szybko wszystko idzie :-)

[ Dodano: 2010-05-03, 20:42 ]
aha - zapomniałam wam pisac, ze z Jagi uchem już ok, śladu nie ma. ale za to nowy kłopot mam - nie podoba mi się Tymka ułozenie :ico_noniewiem: mam wrazenie, że podchodzi pod asymetrię ułozeniową, bo jakby miał prawą stronę sprawniejszą :ico_noniewiem: z napieciem mieśniowym i z jednej i z drugiej strony ma raczej wszytsko ok, glowkę pięknie trzyma i cała reszta wg spisu umiętnosci motorycznych super, nawet troszke do przodu, ale czasami jak leży na wznak to taki w rogalik, jakby w literkę "c" jest ułożony, sam sie tak układa :ico_noniewiem:
jutro zadzwonię do przychodni i umówię sie prywatnie z neurologiem, niech go obejrzy, wolę być spokojniejsza :ico_sorki:

a propos - karmelciu - kciuki za jutrzejszą rehabilitację trzymam :-)

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 maja 2010, 21:36

zborra niezłą jazdę miałaś,nie zadzroszczę
jutro zadzwonię do przychodni i umówię sie prywatnie z neurologiem, niech go obejrzy, wolę być spokojniejsza
pewnie,ze lepiej to sprawdzić
a propos - karmelciu - kciuki za jutrzejszą rehabilitację trzymam
przydadzą się :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-05-03, 21:37 ]
za Jagi przedszkole to min 650 zł pęknie
ło matko tyle kasy :ico_szoking:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”