hej kochane
zborra no nie zazdroszcę weekndowej jazdy - Młody wyczaił, ze wolne to zabalował
quanchita zazdroszczę kochana że już po chrzcinach

my w sb w końcu chrzestnego wybraliśmy, w imieniu tymka poprosiliśmy i przyklepane

z Marcina rodziny to już pikuś bo tam po sześcioro w domku

co do zdjeć - to na to jedno nie mozesz narzekac, bo cąłkiemw idoczne, chociaż małą głowną Atrakcję dnia coś widac
karmelka ale sliczna fota Filipka z irokezem

Tymek ma takie króciutkie te włoski - stawim mu na maksa w górę, bo mi się zadziornie podoba ale jemu nie ma co za bardzo stac
moniś zagladaj, moze sie zarazisz

a za Jagi przedszkole to min 650 zł pęknie

ale w domku jej nie zostawię, bo arz - cofnie się, dwa - nie mam jak nawet, mama mi z Tymkiem zostanie,a le dwójki jej na głowe nie dam

a co do miejsc, to tutaj w g-nie miałam dojścia i Jaga nawet jako dwulatka sie dostała a tam - jedna grupa 25 dzieci a całe miasto+okolice
riterka ja się podobnie na działce z dekoltem załatwiłam
a Tymek wkroczył w skok jakiś nagły, bo z dnia na dzien zaczął robić rzeczy, które wczoraj jeszcze mu nie wychdoziły

zaczyna sam chwytać zabawkę którą mu podaję i bardzo dokładnie, szybko i sprawnie umiejscawia ja w buźce

dotychczas tylko z łapkami swoimi mu bezbłednie wychodziło

poza tym gaworzy sylabami złożonymi, bo dotychczas szło jakieś "ał", albo "łe", albo inne "łały" a teraz składa w dłuzsze "gaługa" itp

zapomniałam, ze to tak szybko wszystko idzie
[ Dodano: 2010-05-03, 20:42 ]
aha - zapomniałam wam pisac, ze z Jagi uchem już ok, śladu nie ma. ale za to nowy kłopot mam - nie podoba mi się Tymka ułozenie

mam wrazenie, że podchodzi pod asymetrię ułozeniową, bo jakby miał prawą stronę sprawniejszą

z napieciem mieśniowym i z jednej i z drugiej strony ma raczej wszytsko ok, glowkę pięknie trzyma i cała reszta wg spisu umiętnosci motorycznych super, nawet troszke do przodu, ale czasami jak leży na wznak to taki w rogalik, jakby w literkę "c" jest ułożony, sam sie tak układa
jutro zadzwonię do przychodni i umówię sie prywatnie z neurologiem, niech go obejrzy, wolę być spokojniejsza
a propos -
karmelciu - kciuki za jutrzejszą rehabilitację trzymam