czesc dziewczynki
My dopiero niedawno dotarlismy do domu a wyszlismy o 8 rano do lekarza
Bylam z Matim u pediatry bo juz 3 dzien meczy go bol brzuszka i biegunka, a ze jutro jedziemy na te dzialke to musialm go pokazac lekarzowi. w sumie nic innego niz mu dawalam mu nie dal, no, ale zawsze go obejrzal. Tylko kuzwa teraz mam stracha (znow), bo w przychodni byl chlopiec z ospa
ja zwariuje normalnie w tej ciazy!!! Strasznie panikuje, ze zaraze sie w tej ciazy jakas choroba zakazna i co i roz kurde mam kontakt z jaaks paskudna choroba
Potem z Matim bylismy na tym dniu integracyjnym w przedszkolu. Bo pan doktor nam pozwolil, powiedzial, ze to nie zaden wirus wiec nikogo nie zarazimy
Mati znow yspiewal sie i wytanczyl, bawil sie autkami i ukladal tory dla pociagu
dyskutowal z paniami a na koniec powiedzial do nich "do zobaczenia moje kochaniutkie
"
panie dzis obserwowaly dzieciaki i potem nas zagadywaly i wypytywaly o dzieci i wyrazaly swoja opinie o naszych dzieciaczkach z tego co zdazyly zaobserwowac
wiec moj syn jest podobno mega wesoly a wedlug mnie to strtasznie malo pogodne dziecko, jest otwarty i kontaktowy, a moim zdaniem nie
i bardzo odwazny, a ja mysle, ze wogole
jednym slowem nie doceniam swojego dziecka.
Panie powiedzialy, ze pieknie mowi i sie wyraza i, ze jest dobrze rozwiniety i wspaniale przygotowany do przedszkola a no i madry ale to akurat wiem
No to sie pochwalilam
ale kurde strasznie dumna jestem z niego i musialam
ejustysia jednym slowem masz niezbity dowod na synka w brzuszku
ale fotka z buziakiem sliczna, a z niemozliwe, ze tam w nas juz siedza takie pysiaczki