a ja mam przeczucia na coreczke ale nadzieje na synka

mi synek zmienil ulozenie 6 dni przed porodem dopiero wiec nie ma co teraz juz sie nastawiac bo ja strasznie chcialam rodzic naturalnie a tak sie nastawilam na cc ze jak mi 6 dni wczesniej powiedzieli ze si eobrócil ( co bolalo strasznie - wszystko bylo widac i czuc jak sie obracal) to tak sie juz balal porodu naturalnego ze wyprosilam lekarza o cc :)jak synek nie zmieni swojego ułożenia to czeka mnie cesarka.
to bedzie dziewczynka, jak tak czujesz - widzisz ja czulam ze jednak chlopiec a ty nie :)mi mowili na 80 %, ale przeciez to byl dopiero 14 tc wiec latwo o pomylke.
Justysia ja tez sie bede cieszyla czy to z chlopca czy z dziewczynki tak samoale jednak po tym usg jakos tak to, ze dziewczynka utrwalilo sie w pamieci....
w przeciągu godziny wstawie - bo musze najpierw fotke fotki zrobic - spróbuje tel. ale nie wiem jaka jakość bedzie :)ejustysia, pokaz fotke
zazdroszcze - jak meza mi sie nie uda namówic to sama pojade bo w sierpniu to nie ma szans bo wiko bedzie po ciezkiej operacji - z tymi ranami i wogólejaskies 2 tygodnie, ale tak króciótko, bo tylko na 4 dni.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość