Hejka!
My wczoraj nigdzie nie bylismy Mąż kupil wentylator i caly dzien chlodzilismy sie w domu Wczoraj czulam skurcze moze tak 3, 4 razy Mam nadzieje, ze nie oznaczaja szybkiego porodu
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty
raczej nie jA MIEWAM tez okolo 6 w ciagu dnia nie sa czeste i dlugo ale nieprzyjemne, macica cwiczy przed godzina "0" ja w sierpniu tez pakuje torbe i wstawiam do szafy wole byc przygotowana tym bardziej ze ta moja szyjka tak sie szybko skraca, ja mam wizyte 21 ipca.Wczoraj czulam skorcze moze tak 3, 4 razy Mam nadzieje, ze nie oznaczaja szybkiego porodu
o kurcze....trzymam kciuki, odpoczywa Marzenko!!!Wczoraj czulam skurcze moze tak 3, 4 razy Mam nadzieje, ze nie oznaczaja szybkiego porodu
że co????!!!!U nas ok15 było w słońcu58c
moj tez w dzien tak sobie Chyba przez te upały. Ale wieczorem dal popalic tak, ze az nie wiedzialam, w ktora strone mam sie prostowacMój bąbelek ukochany cos dzisiaj mało sie odzywał...
nawet mnie nie strasz ,bo dłużej już chyba nie zniosę tych upałówSlyszlam, ze w przyszlym tygodniu ma byc jeszcze upalnie
ja też, a dzisiaj miałam taki plan,ze ok. 9 pojde do sklepu. no ale nic z tego, bo juz jest 25 stopniDzis caly dzien w domu,
ja mam elektroniczna nianie od siostry, ale w praktyce nie wiem, jak to bedzie...a na górze samego go nie zostawie.
tak to juz jest.jak tak to nikogo nie było a teraz wszyscy na raz,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość