czesc laski
widze ze skwar doskwiera wam rowno, ach tak jak mi
ja leze dzis caly dzien i juz mam dosc nie cierpie takiego nic nie robienia, a moj maz zdziwiony ze ciagle mu kaze cos robic, no niestety co on sobie mysal ze siedzenie w domu to taka dobra zabawa, on wracal z pracy i wszystko bylo zrobione,
ja jade jutro na zakupy kupie co trzeba i pakuje torbe do konca, slowa lekarza wczoraj "moze pani urodzic w ciagu 2 tygodni " troche mnie wystraszylo, ale i ucieszylo.
przytylam 2 kilo w miesiacu razem 14 wiec jest oki, chcialam 12 ale niech bedzie.
[ Dodano: 2010-07-22, 17:34 ]
Tweety123, uwazaj na siebie,
ja zawsze jak wracam od lekarza to mnie caly brzuch boli, chociaz bada mnie bardzo delkatnie to to wchodzenie i schodzenie z tego fotela i potem usg wykancza mnie.
acha wczoraj sie pomylilam , lekarz kazal mi zrobic badanie na paciorkowca, czyli posiew z pochwy, a nie na gronkowaca, no i jeszcze mocz i morfologia, bo u nas sa wymagane do porodu. i jeszcze mnie pocieszyl ze jak wytrzymam te 2 tygodnie i nie urodze, to mam sie zlosic na wizyte i pomyslimy moze o wywolaniu jak juz ciaza bedzie donoszona bo po co sie meczyc i przenosic tak powiedzial.