jejka dziewczyny juz sierpien , bede czekac na wiadomosci od was i oczywiscie trzymam za was kciuki
ja mam dzisiaj chec na fasolke po bretonsku i chyba jak bede na zakupach to kupie skladniki, jak mowi moj maz , bedzie zupa "wesoly baczek"
no sierpnióweczki, to już lada dzionek!!!nadszedl ten upragniony SIERPIEN !!!!!!!!!!!
dzięki Marzenko, powiem że Antoś i tak jest mega dzielny, i dzielnie daje sie smarować tym specyfikiem i łyka syropki bez zapłakania...Madziu-wspolczucia dla Twojego synusia Ciezko wytlumaczyc dziecku, ze ta ospa tak juz jest nieprzyjemna no i te swedzenie okropne Ale pare dni jeszcze i po bolu. Najgorszy poczatek jest
to juz polowa sukcesu, napewno szybko mu przejdzie Ty tez sie nie zamartwiaj, choc wyobrazam sobie jak to musi byc trudne, czekajac na wynikiAntoś i tak jest mega dzielny, i dzielnie daje sie smarować tym specyfikiem i łyka syropki bez zapłakania...
niezle okresleniezupa "wesoly baczek
miejmy nadzieje, ze Ci przejdzie do tego casu bo sie wykonczysz, to ze chudniesz to nic takiego, ja tez chudlam w kazdej poprzedniej ciazy najwazniejsze, ze Twoja coreczka dobrze sie rozwija i przybiera na wadze12 sierpnia mam wizytę to pogadam o tym z lekarzem
będzie spore dziecko
sporyno i synek jest bardzo duzy wazy 3090g
i nawzajem kochana!!! :ico_buziaczki_big:wszystkim Wam zycze spokojnych i niezbyt ciezkich ostatnich tygodni
a jezeli chodzi o porody, to nigdy nie wiadomo, wiec juz teraz zycze, aby byly latwe, bez bolu i oby spelnily Wasze oczekiwania :ico_buziaczki_big:
no to superbylam dzis na badaniach w szpitalu, wszystko ok
i wzajemniewszystkim Wam zycze spokojnych i niezbyt ciezkich ostatnich tygodni
no to moj juz pewnie tez tyle ma jak 2 tygodnie temu mial 3 kiloZnajoma jest w ciaży ok36tydzień i mały jej juz waży3200
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość