hej
Ja po wizycie
posłuchałam serduszka dzidzi
bije jak dzwon
zmierzyli mi ciśnienie i w normie
za to po zbadaniu moczu wyszło, że mam zapalenie , ale dostałam antybiotyk i ponoć szybko się wyleczy
, no i następna wizyta u lekarza za 2 miesiące, za to babka dziś wysłała zgłoszenie do szpitala i w ciągu tygodnia powinno mi przyjść kiedy mam się stawić na UG w szpitalu, mówiła, że robią w 18-19 tc więc pewnie za miesiąc gdzieś wyznacza termin , juz się nie mogę doczekać
, no i poza tym lekarz powiedział, że u nich jest tu tak, że jedną wizytę chodzi do do lekarza a drugą do takiej przychodni dziecięcej do położnej i kazała mi się tam zapisać , no i poszłam, one też tam będą słuchać serduszka, badać mocz i ciśnienie to samo co u lekarza, ale dodatkowo o porodzie można pogadać o skurczach, karmieniu itp no i wizytę mam na koniec tego miesiąca
co do tych moim skurczy to lekarz powiedział, że jeżeli są takie same i ból nie wzrasta to tak mogę mieć nawet do końca ciąży, po prostu jak mnie złapie to się położyć i zrelaksować, ale jak tylko ból zacznie wzrastać to mam jechać do lekarza albo szpitala, więc trochę się uspokoił
później byłam na zakupach bo musiałam Mikiemu czapkę, szalik i rękawiczki na jesień kupić bo ma tylko na zimę
pinko, witaj w naszym gronie miło nam cię poznać
ja nazywam się Marlena , mieszkam w No, mężatka od 7lat,mam już jednego lutowego synka Michaela o którego się długo staraliśmy , a teraz jestem w
z ponoć dziewczynką, ale dla mnie to bez różnicy
podaj datę porodu to wpisze cię na pierwszą stronkę
buzok14,
za półmetek
torcik pyszny
a co do alergii to nie możesz zrobić testów??