Ja to dzisiaj caly dzien zdjecia i filmiki wysylam na internet zeby rodzinka w Pl mogla zobaczyc relacje z urodzin naszej pociechy

Ja też tak właśnie myślę, że to alergia.a może to nie jest zwykła grypa tylko kaszel alergiczny. jak nasila się bardziej w nocy niż w dzień to może to właśnie to
Witaj śliczną masz córeczkę. Ja mam niby termin na 26 stycznia, ale różnie to może być z tym porodem, może być późniejWitajcie
Mam na imię Agnieszka i też mam termin na luty 2011Mogę się do Was podłączyć?
pewnie, że mogę, ale ja już się na te testy zbieram tak ok rok i nie mogę ich zrobić, na NFZ trzeba bardzo długo czekać, a prywatnie to zawsze jest mi szkoda kasy, ale w końcu muszę się zmobilizować.a co do alergii to nie możesz zrobić testów??
17.02.2011podaj datę porodu to wpisze cię na pierwszą stronkę
dziękujemy z UląWitaj śliczną masz córeczkę.
a Ty jesteś uczulona, czy Twoja córcia? Moja Ula miała wysypkę długi czas i nawet testy na skórze miała robione, ale nic nie wyszło i sama doszłam w końcu co ją uczula, był to zyrtec. Jak tylko odstawiłam te krople uczulenie zniknęło.pewnie, że mogę, ale ja już się na te testy zbieram tak ok rok
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość