witajcie!!!
pojawiam się i znikam, ale mam teraz trudny czas przed powrotem do pracy (za tydzień), czytam was codziennie ale rzadko piszę...
AsiaNLwitaj!!!! Piękne masz córeńki jak malowanie! Bardzo współczuję operacji Maleńkiej, pewnie trochę się denerwujesz...Na pewno będzie dobrze:) A 6 zębów na raz idzie? Niesamowite! To pewnie Mała daje popalić? A jak w ogóle starsza reaguje na młodszą siostrę?
Qanchita to Ci chyba ciężko było zostawić Jolę i wyjść...Kurczę, tego się właśnie boję jak sama wrócę do pracy. A jak jesteś w pracy to myślisz o córci czy da się przeżyć?
karmelka ja też miałam problem żeby ćwiczyć z Tymkiem sama w domu chociaż widziałam jak nasza rehabilitantka to robi...Ale się zaparłam, byłam konsekwentna i jakoś szło. A nie wychodzi Ci bo nie wiesz jak czy Mały płacze czy jeszcze inny powód?
Nasz Tymek już jest zupełnie zwolniony z rehabilitacji bo wszystko jest ślicznie. Za to dzisiaj idę do lekarza bo ma katar od 2 tygodni

A najsmutniejsze jest to, że ma wrodzoną wadę serduszka jak się okazałó...Nie jest duża i na razie nie mam się martwić, ale jak do 2 roku życia się nie zmieni sytuacja to zabieg...

Trochę się załamałam, ale pomyślałam, że co ma być to będzie, nic nie zmienię..Podobno Polska jest na 1. miejscu jeśli chodzi o kardiochirurgię dziecięcą, więc trzeba b ędzie zaufać lekarzom...