Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

02 paź 2010, 00:58

wiem, że to niegodziwe posunięcie, ale jak wróci (kiedyś tam) to w nocy przetrzepie mu telefon. mam dziwne uczucie, że coś jest na rzeczy. mimo tego, że brat A powiedzial siostrze A że 'mój' Adam nigdzie nie łazi tylko siedzi w pracy lub wyjdzie na siłownie. a jego brat powedziałby swojej siostrze prawde.

[ Dodano: 2010-10-02, 01:00 ]
jutro będzie tak jak dzisiaj. pojutrze też. z tą różnicą że może się wyprowadzi.
ja prędko nie zasnę. dobrej nocki i dziięki jeszcze raz

buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2010, 01:01

Ja telefon od zawsze swojemu sprawdzam :ico_haha_01:

[ Dodano: 2010-10-02, 01:02 ]
Spróbuj tak nie myśleć a napewno zaśniesz. Kolorowych snów :ico_pocieszyciel:

[ Dodano: 2010-10-02, 01:04 ]
A i nie ma za co, ciesze się, że załapałam się na ten wątek, jakoś tak "Domowo" tutaj jest. :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:

katke

02 paź 2010, 01:09

spadlamznieba, to straszne co przezywasz, jeszcze teraz gdzie powinnas miec spokoj. Nie chce byc uszczypliwa, ale troche mi ten Twoj M podniosl cisnienie. Nie zrozumie chyba takich facetow. Zycze Ci tylko zebyscie szybciej niz za miesiac doszli do porozumienia. Nie miesci mi sie tylko w glowie dlaczego nie wezmie na wynajmiem Ciebie, przeciez i tak caly czas jest w pracy, a Ty mialabys spokoj od ojca. Jezeli moge wiedziec to ile Twoj M ma lat ???

Awatar użytkownika
spadlamznieba

02 paź 2010, 01:57

21, młody wiem.
nie wytrzymam miesiąca. albo czarne albo białe.
po tygodniu pewnie powiem mu wóz albo przewóz.
nie chce być traktowana jak piąte koło u wozu, kto wie może teraz zamiast byc z kolegami jest gdzie indzie j i próbuje szczęścia? Ale nie mogę w to uwierzyć, ma wrócić tu spać, jak mógłby tak po prostu sie przy mnie położyć...
jak w ogóle można pastwić się tak nad ciężarną kobietą?

powiedział że nie wie czy to miłość czy przyzwyczajenie...

[ Dodano: 2010-10-02, 01:58 ]
swojej siostrze mówił dzisiaj, że myslal że zrozumiałam że chce być sam i chce przerwy.

[ Dodano: 2010-10-02, 02:00 ]
dla mnie przerwa jest po to, żeby się wyszaleć albo zapoznac kogoś.
nie przyjmuję przerwy jako odpoczynku, chyba że mówimy o paru dniach.

ide się położyć, dzidzia niespokojna w brzuszku... wyczuwa emocje mamy. :(

katke

02 paź 2010, 02:02

spadlamznieba, a ty ile masz lat ???
Ja jak wychodzilam z maz mialam 21 a moj M 23....

[ Dodano: 2010-10-02, 02:04 ]
Pewnie i tak nie zasniesz jak go nie ma , ja nie umie spac sama, chociaz teraz od jakiegos miesiaca moj m spi w innym pokoju, bo ja sie za bardzo wierce.

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

02 paź 2010, 07:27

przyszłam powiedzieć Dzień Dobry w zimny jesienny senny poranek.
nadrobię jak wrócę ze szkoły ;)

miłego dnia! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2010, 08:06

Pozdrowionka z giełdy
spadlamznieba, buzok14, rozpisałyscie się w nocy, dobrze, że sobie pogadałyscie. Ja tez sobie nie wyobrazam przerwy, walczcie o szczęście Waszych dzieci.

Miluśka, ja też się wychowałam w Ciechanowie :-D

JoannaS
Wodzu
Wodzu

02 paź 2010, 08:07

Witam, spadlamznieba miałam podobna sytuacje co Ty, pół ciazy przeryczałam , żałowałam slubu a byl 6msc wczesniej. maz zmienil sie po slubu nie do poznania. Jedyny plus ze chodzil ze mna do szpitala bo bylismy za granica a ja nie znalam jezyka. nie mialam nikogo ze mnie pocieszyl itp.
ale moj maz mial wtedy 28lat . Teraz jest innym czlowiekiem, zmienil sie nie do poznania (po raz 2 ) :-D ale na leeeeepsze . Moj maz bardzo duzo rozmawia ze mna o tym co go boli , co chcialby zebym ja w sobie zmienila, co zebysmy oboje zmienili i itp. i teraz nie zamieniłabym go na zadnego innego faceta :ico_sorki:
gotuje sprzata, wszystko robi a nawet lepiej ode mnie :ico_wstydzioch: bo ja len (ze zmeczenia dziewczynkami a raczej Hanią :ico_oczko: )
a on pedancik :ico_oczko:
Twoj jest strasznie młody, on jeszcze tak mi sie wydaje nie jest lub nie byl w waszym przypadku na role meza i tatusia, dlatego musisz teraz dla dziecka byc i mamą i tatą i czekac cierpliwie jak twoj maz wydorosleje.
Ja pamietam swoich kolegow jak mieli 21 lat a ja juz Maje miałam, oni sie zachowywali jakby porod czy sex to było coś nienormalnego, wiec twoj maz tez pewnie psychicznie jest mlody. Ale na pocieszenie napisze ze to mu minie tylko musisz mu dac czas i przede wszystkim wiem z doswiadczenia ze musisz jakos ciagnac go do rozmow, zebyscie nie mieli cichych dni bo wtedy sie mozecie oddalic od siebie, a jak bedziesz z nim rozmawialła o tym co cie boli to moze przejdziecie ten kryzys o ile on jest w jakims stopniu dojrzały. :ico_pocieszyciel:
Trzymaj sie kochana i bądź dzielna

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

02 paź 2010, 08:16

witam sie
jaaaaa ale wy kobitki macie tempo :ico_sorki:
spadlamznieba, mozliwe iz jest to reakcja na ciąże,moze sam psychicznie musi sie nastawic do roli bycia ojcem. Daj mu troche czasu napewno bedzie dobrze, wiem ze ciezko ale trzeba byc optymista zwlaszcza w twoim stanie :ico_oczko: trzymam kciukasy :ico_sorki:
Ja telefon od zawsze swojemu sprawdzam
odkad moj marcin zaczal jezdzic jako kierowca w firmie przewozowej jest to u mnie nagminne. Juz kilka niewygodnych lasek wychaczylam tyle tylko ze ja odrazu dzwonie. Co najgorsze zadna nie wiedziala ze Marcin ma mnie i dzieci :ico_zly:

JoannaS
Wodzu
Wodzu

02 paź 2010, 08:18

Ja telefon od zawsze swojemu sprawdzam
ja tez tak robie i to od slubu, ale sprawdzam go przy mezu :ico_oczko:
a on sie ze mnie smieje :ico_haha_02:

Wróć do „Pozostałe”