Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

12 paź 2010, 09:28

dorotaczekolada, hej :-)

dorotaczekolada, przykro mi :ico_pocieszyciel:
ale tesciowa masz na prawde zolze jak ona tak w ogole mogla powiedziec o tobie :ico_szoking:
dobrze zrobilas ze sie wyprowadzilas i tak dlugo znosilas jej docinki
ale wymeldowacsyna czy ona ma serce z kamienia? przeciez to jej syn jak ona tak moze :ico_olaboga: brak slow :ico_olaboga:
a ty tez jestes tam zameldowana?

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2010, 09:58

magda75, ja z dziecmi jestem zameldowana u swoich rodzicow. ale moaj mama tu D nie zamelduje... a jego matka chce go wymeldowac zeby dostac dodatek mieskaniowy :ico_noniewiem: ale niech tylko ona zacznie cos kombinowac to jej taka wojne zrobie ze popamieta :ico_zly:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

12 paź 2010, 10:06

dorotaczekolada, Ja jestem dosłownie w podobnej sytuacji :ico_sorki: :ico_pocieszyciel: ona tez juz moich dziewczyn na oczy nie ujrzy :ico_zly:
dorotaczekolada, Z tesciowymi trza ostro ja powiedzialam ze jak tylko cos uslysze jeszcze na swoj temat to tez nie wytrzymam i dym zrobie bo mam normalnie dosc. Po 30 razy potrafila wydzwaniac dziennie az zmienilam nr. tel.

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

12 paź 2010, 10:11

magda75, ja z dziecmi jestem zameldowana u swoich rodzicow. ale moaj mama tu D nie zamelduje..
a dlaczego nie chce go zameldowac?
to jak mama D wymelduje to nie bedzie mial meldunku :ico_noniewiem:
ale niech tylko ona zacznie cos kombinowac to jej taka wojne zrobie ze popamieta :ico_zly:
masz racje nie daj sie :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2010, 10:14

magda75, z moja matka tez lekko nie mamy...meldunek to pikus,teraz mozna nie miec.najgorzej ze moze tu wrocic moja siostra z facetem a wtedy D wogole nie bedzie mial gdzie mieszkac :ico_placzek:
tak bym chciala znalezc prace, moc sie wyprowadzic..ale nie chce juz wynajmu ryzykowac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

12 paź 2010, 10:14

to jak mama D wymelduje to nie bedzie mial meldunku
a nie jest tak ze dopoki nie poda sie drugiego adresu zameldowania to nie mozna wymeldowac??? przeciez osoba nie zameldowana nigdzie jest praktycznie uznana za bezdomna :ico_sorki: :ico_sorki:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2010, 10:23

AsiaNL, teraz juz jest tak ze mozna wogole nie miec meldunku :ico_noniewiem: ale z drugiej str nie mozna tak po prostu pojsc do urzedu i wymeldowac kogos. trzeba udowodnic w sadzie przez swiadkow itd ze dana osoba tam nie mieszka,wogole nie przebywa i nie ma swoich rzeczy. a tego nie udowodni bo on w piwnicy u nich ma swoje(i moje) rzeczy,chodzi do nich i sasiedzi to widza.fakt ze wiekszosc czasu jest tutaj ale to chyba normalne ze chce byc z dziecmi i rodzina? a jak ona zacznie cos kombinowac to ja ja u*upie bo powiem ze wyrzucila D z domu,utrudnia mu korzystanie z mieszkania mimo ze jest tam zameldowany :ico_nienie:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

12 paź 2010, 10:23

hej
młoda w przedszkolu,zakupy zrobione,zwierzaki nakarmione,niedługo sprzątanie i obiadek :-D
wczoraj juz o 21 spałam ,pewnie dlatego że znowu mnie głowa bolała :ico_noniewiem: i dzisiaj wyspana jestem i pełna energii :-D
mąż wczoraj Hanię uśpił i nawet mnie nie budził,normalnie szok,nawet w nocy do niej wstał bo jego wołała :ico_szoking:
a nie jest tak ze dopoki nie poda sie drugiego adresu zameldowania to nie mozna wymeldowac??? przeciez osoba nie zameldowana nigdzie jest praktycznie uznana za bezdomna :ico_sorki: :ico_sorki:
nie,teraz można być bez meldunku :ico_sorki: mojego męża brat wymeldował kilka dni temu i tylko udowodnił,że nie mieszka u nich tylko gdzie indziej na stancji i to wystarczyło do wymeldowania :ico_sorki:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

12 paź 2010, 10:25

Ja pie**ole jakie to prawo jest durne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

12 paź 2010, 10:27

AsiaNL, niestey mamy durne prawo i nic na to nie poradzimy :-D

dorotaczekolada, trzymaj sie :-) wiem ze wszystko sie ulozy a ty jeste dzielna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i dojdziesz do swego :-)

Wróć do „Pozostałe”