albo napiszesz do mnie to napewno doradzimyjezeli bedę potrzebować pomocy, to zadzwonie do mojej mamy albo siostry A
dokładnieto jest normalne że się boisz ale szybko co to minie jak tylko zobaczysz ze sobie radzisz i sama będziesz zdziwiona jak szybko instynkt się pojawia
hehe a to zaczyna się zabawny temat. pamiętam jak urodziłam, to mama mi gotowala tylko jakies delikatne pulpeciki z marchewką i ziemniakami, no i rosołek.tak w ogóle, to musze sobie przygotować listę rzeczy których nie mogę jeść- wiem tylko że bigosu nie bardzo, bo może spore problemy wyrządzić maleństwu
żle się wyraziłam, bo chciałam napisać, że napiszesz do nasalbo napiszesz do mnie to napewno doradzimy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość