Agnieszka26, nie zazdroszczę twoich emocji ,ale ciągle mam nadzieje ,ze wszystko ułoży się jak należy

Mam nadzieję że Cię nie obraziłam w żaden sposóbA co do mojej sytuacji, to nie chce mi sie na te temat rozmawiać...
słodkie, cudne kopniaczki i radość dla siostrzyczki.Dziś rano przed wyjściem z domu tak sobie leżalam, i Oliwia się do brzuchalka przytuliła, a ten jak ją kopnął, to mała nie mogla uwierzyć . I mówi do niego: Mój kochany braciszku już teraz to wiem, że napewno tam jesteś. Normalnie się
mnie się dostało co 18 miesięcyale co przyniesie życie? Nie wiem.
tak wiem...nie zazdroszczę relacji z mężem ale jak już sama przyznalaś nauczyłas chlopa tego co ma.
A ja własnie czytam że przy tym moim zespole antyfosfolipidowym to marne szanseteż bym chciała , jak to się mówi , za jednym zamachem. :) ale co przyniesie życie? Nie wiem.
a tymbardziej, że ona pierwszy raz poczuła, bo do tej pory to dotkneła i z braku cierpliwości zaraz zajmowała się czymś innym, a dziś to tak konkretnie poczuła.słodkie, cudne kopniaczki i radość dla siostrzyczki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość