dorotaczekolada a co z tatą matiego? Jesteś nadal w związku z tatą Leny?
Widzę,ze jest tu sporo samotnych mam z dziećmi z poprzednich związków mających nowych partnerów tak?
przecież małżeństwem jesteście a nawet gdyby nie to dorosłymi ludzmi a nie nastolatkamimaz co wieczor musi pytac o łaske czy moze zostac na noc
teraz na to patrząc to chyba presja otoczenia,ze wszyscy kumple się hajtają, dzieci robią.po co wtedy twój chciał zakładać rodzinę
no jasne dzieci to sens wszystkiego, chyba ja za bardzo te dzieci hołubię i mąż rzeczywiście spadł na drugi plan. Ale powinien to zrozumieć, każdy dorosły, odpowiedzialny mężczyzna powinien to zrozumieć a nie uciekać do mamusi i przestawać się bawić w dommasz dzieci więc masz dla kogo się starać
moja matka sie msci za to ze moja tesciowa mnie z domu wyrzucila,mieszkalismy u niej tydzien...przecież małżeństwem jesteście a nawet gdyby nie to dorosłymi ludzmi a nie nastolatkami
no tak,niech jeszcze drzewo posadzi i wybuduje domnie musi nowej rodziny zakładać bo dzieci już ma.
ale tak przeciez prosciej prawda?uciec od odpowiedzialnosci,obowiazkow...chyba ja za bardzo te dzieci hołubię i mąż rzeczywiście spadł na drugi plan. Ale powinien to zrozumieć, każdy dorosły, odpowiedzialny mężczyzna powinien to zrozumieć a nie uciekać do mamusi i przestawać się bawić w dom
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość