wszystko zależy od dziecka, nasza Martyna ważyła 10 kg jak miała 17 miesięcymoim zdaniem nie duzo zuzka wazy 10.800 a i ma 81cm wzrostuno moja majka wazy 8800 a to dużo???

wszystko zależy od dziecka, nasza Martyna ważyła 10 kg jak miała 17 miesięcymoim zdaniem nie duzo zuzka wazy 10.800 a i ma 81cm wzrostuno moja majka wazy 8800 a to dużo???
mój starszy syn zjada porcje jak dorosły i ma 32kg i w marcu skończy 11 lat.Ma super przemianę materii po tatusiu to wcina i spala odrazu,hihihihi.Ja też tak chcęwszystko zależy od dziecka, nasza Martyna ważyła 10 kg jak miała 17 miesięcy apetyt miała duży. Zresztą tak jest do tej pory... ona czasami potrafi zjeść więcej niż ja a waży 15,100 a teraz 9 stycznia skończy 4 lata
Koleżanka ma córeczkę która mając 6 mieś. ważyła 10,5 kg, a najlepsze jest to że była wyłącznie na piersiSyn koleżanki miał 10 miesiecy i ważył 16 kg.Jeju jaki on gruby byłi najgorsze jest to,ze lekarka wcale sie nie niepokoiła
mamą też coś się od życia należyA ja po imprezce firmowej... cudnie było!!!
Ona zawsze na granicy wagowej była i jest Nie które dziewczynki w przedszkolu to ważą nawet i 18 kg albo i więcej. Jedynie co mniej to ważą te które są prawie o głowę niższe od naszej, a Marti ma jakieś 105 cmmoni26, 15 kg na 4 latka no to ladnie!
zdrówka dla dzieciaczłow życzęu nas....katar...Hania raczej zapchany ma nos, a Tomkowi się dziś puściły gile...nie chce jeść, marudzi, płacze, nie śpi...właśnie mąż go zabrał na spacer. nie wiem, może znów zęby pójdą? daję co mogę i czekamy na przebieg wydarzeń
A dziękuję, lepieja jak Jolka????
Współczuję, najgorsze są te wydatki nieplanowane. My mieliśmy TV 22 letni (tylko się nie śmiać) i w końcu teraz na gwiazdkę sprawiliśmy sobie nowy, 42" plazmę na raty oczywiście bo inaczej ani rusz!Za to bunt maszyn miałam i zepsuł sie telewizor
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość