ale jak nagle odstwisz?moze on zjada za duzo i dlatego go brzuch boli?
Dokladnie sie z wami zgadzam jak dzis pamietam Wiwe kiedy sie przejadla ze do slownie od zaladka po sam przelyk jak jej juz miedzy cycuniem a ustami wrecz sie przelwalo a brzuszek wygladal jak by mail eksplodowac to ja oderwalam wrecz na sile bo sie balam bo miala taki dzien lasucha a raczej noc akurat sama wtedy wypila moje mleczko najpierw z butli 220ml wytrabila to byl raz i ostatni kiedy wziela butle z moim mleczkiem do ust usnela a po 10 minutach obudzila sie i zadajac piers wiec dalam no bo jak mowie pewnie dwa lyczki ui usnie po takiej ilosci mleczka a ona nie pila i pila jak oproznila jedna piers dossala sie do drugiej jak by mialo jej zabraknac to byla masakra Ale wiem jedno ze mojej malej tylko trzy minuty wystarczaly zeby sie tak upoic gora 10 minut i dwie piersi obrobila wiec jwlasnie czesto tak bywa...nam sie wydaje ze dziecko malo zjadlo a one objedzone na maxa zaufajmy dzieciom nie chca jesc to nie same przeciez wiedza najlepiej czy sa glodne czy nie
no tez tego bym nie pojela za bardzoo co jej chodziło jak przez dwie godziny z jednej,
Mysle ze bardzo dobrze wam to idzie najlepiej sie zdac na swoja intuicje i jak kolezanka pisalaobę bo maluch mój ma 2 m-c i waży 7300 więc sądzę że jest ok
wschuajmy sie w to co nasze skarby daja nam do zrozumiena a wszystko bedzie ok Powodzenia wam i waszym cyozercomzaufajmy dzieciom nie chca jesc to nie same przeciez wiedza najlepiej czy sa glodne czy nie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość