Nie sluchajcie opowiesci lawinia
Zeby ona wiedziala co to jest porod co chwile zmienia tezy Wogole ona jest fikcyjna
Pierwsze dziecko urodziłam sn a drugie cc, dlatego mam porównanie: po sn miałam krwotok i ból okropny przez miesiąć w drogach rodnych, a po cc po kilku dniach się czułam już dobrze, nic nie bolało, żaden krwotok. Ja nie mówię, dla innych kobiet może lepsze sn, ale dla mnie cc jest ok:)to Ty w koncu rodziłas sn czy cc, skoro masz porównanie w kwestii dochodzenia do siebie.
to można proównac od tej twojej historyjki o tym jak gościowi spadł sopel na głowę i z go zabiłpo sn miałam krwotok i ból okropny przez miesiąć w drogach rodnych
to jeszcze bardziej podziwiam!!!! Bo ja na sn nigdy w życiu się nie zdecydowałabym, teraz właśnie szukam sposoby, żeby nie mieć nigdy więcej dzieci, bo dla mnie poród i ciąża to największy koszmar życia....szkoda, że w Polsce nie podwiązują jajników...Ja rodziłam naturalnie po cesarce i to na własne życzenie, bo lekarze z moim ginem na czele najchętniej zrobiliby mi kolejną cc. I gdybym kiedykolwiek znowu była w ciąży, to na pewno chcę rodzić sn.
wiesz my już bardzo dobrze znamy twoje zdanie w tej kwestii ale pozwól innym się wypowiedziećBo ja na sn nigdy w życiu się nie zdecydowałabym,
,ciekawe co mogłabym zobaczyć u ciebie ,co inaczej rodziłaś niż mya ja doskonale wiem, co to poród,mogę nagranie pokazać:D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość