hejka, u mnie waga też na razie stoi... Ale ja się czuję lżejsza jak mniej jem
Tylko smętnie spoglądam na słodkości.... Jestem od nich chyba uzależniona.... Dziś po kolacji tez zgrzeszyłam i zjadłam 1,5 wafla ryżowego oblanego czekoladą
nie przynosi efektu.Aaaaa i dziś zjadłam krupnik tylko i pomarańczke przed 18 zjem jeszcze dwa chlebki z jajkiem na twardo i chyba to dzis bęzie wszystko noi oczywiście pas wibrujący na 30min.
Dieta nie polega na ograniczaniu do minimum jedzenia. To powinno być zbilansowane jedzenie wszystkiego czego organizmowi potrzeba, w określonej ilości i kaloryczności. Jedzenie czegokolwiek w tak małych ilościach nie ważne czy to dieta bez węglowodanowa, bez białkowa, bez tłuszczowa itp.. czy też bardzo nisko kaloryczna spowoduje tylko braki i efekt jojo. Bo organizm nauczy się że dostaje czegoś mało lub w ograniczonych ilościach i zacznie to odkładać na później.
wpisujesz wage np 66 obecnA waga 65 a chcesz wazyc 55 kg . i tyle klikasz dalej daleji wogóle pomocy..próbuje sobie zrobic suwaczek tak jak macie wy i nie umiem bo waga nie może być większa od tej co mam ? nic z tego nie kumam
ide juz znalazłam mysle ze za 2 tygodnie sie do niej wybiore.najlepiej udać się do dietetyka
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość