Super! Jolka dzisiaj się wyłożyła i uderzyła główką o ławę więc pewnie na kolejne kilka dni będzie miała uraz do chodzenia:ico_olaboga:Lena dzisiaj łaziła jak opętana
Super! Jolka dzisiaj się wyłożyła i uderzyła główką o ławę więc pewnie na kolejne kilka dni będzie miała uraz do chodzenia:ico_olaboga:Lena dzisiaj łaziła jak opętana
Dlatego wzięłam sobie urlop żeby się wyrobić z tym wszystkim. Na lokal też brak kasy, w domu wyjdzie trochę taniej... zresztą to tylko roczek Na 15:30 zrobię kawę i ciasto a potem kolacja. W sumie planowałam tylko 2 dni wolnego na czwartek i piątek ale zaszalałam i wzięłam cały tydzień A co, Jolka się ucieszypoza tym nie wyobrażam sobie gotowac dla 13 osób - bo oni oczekują czegoś więcej niż ciasta...
na imprezie o tym zapomniałam,ale urodziny ma dziś to zobaczymy co wybierze...W sobotę biegał z butelką po Bolsie,aięc ja nie wiem co to będziea co wybrał Filipek? (książeczkę, różaniec, pieniążek czy kielicha?)
biedne dziecko ucałuj go mocnou nas katar na potęgę. Tobik przejął ode mnie. sama woda mu leci, ale nagminnie i ciężkie zasypianie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości