A robilas jakies badania ze to wlasnie to???
najpierw byłam u ginekologa robiłam podstawowe badania hormonalne w tamtym roku razem z tarczycą bo nie moge zajść w ciąże i mam nieregularne @ wyszło niby brak owulacji i podejżenie PCOS,ale na USG wszystko ładnie pięknie...więc dostałam CLOSTYLBEGYT na owulacjie,miałam brać ten lek 3 miesiąće brałam rok
bo @ miałam takie idealne i owulacja piękna,zaczełam wtedy tyć 2 kg na miesiąc aż w końcu w grudniu odstawiłam ten hormon bo przytyłam 12kg myślałam,że to od tego
nogi mi zaczeły puchnąć więc poszłam niedawno do internisty zrobiła badania krwi i lekko miałam podwyższone leukocyty i OB wysokie więc skierowała mnie do szpitala a tam właśnie napisali mi podejżenie tej choroby... nie wiem ską oni to wzieli,ale pewnie bo badaniu fizykalnym
ze jak sobie cos wkrecimy i zacznie sie duzo czytac to wszystkie objawy pasuja
i tu masz racje bo zanim poszłam do tego szpitala nie widziałam tych objawów a teraz to ja jestem umierająca
teraz badania na tarczyce???
tak teraz robiłam tarczyce wszystko jest dobrze,ale mojego męża siostra mówiła,że czasem trzeba zrobic jeszcze te hormony T3,t4 czy jakos tak i wtedy dopiero wychodzi tarczyca
oj rozpisałam się wybaczcie