Czy może spotkałyście się u was w rodzinie czy znajomych z tą chorobą? może wiecie jak się ją leczy oprócz operacji? naczytałam się o niej w internecie i w sumie mam pare objawów, mam podejżenie tej choroby

idz na kase chorychendokrynologa nie pójde bo po prostu mnie na niego nie stać
pierwszy wolny termin 2015 juz wszędzie szukałamdz na kase chorych
Fakt-z tym sie zgadzamjak bedziesz mało jadła to waga moze isc do gory .
ponizej 1000kcal nie powinno sie jesc
najpierw byłam u ginekologa robiłam podstawowe badania hormonalne w tamtym roku razem z tarczycą bo nie moge zajść w ciąże i mam nieregularne @ wyszło niby brak owulacji i podejżenie PCOS,ale na USG wszystko ładnie pięknie...więc dostałam CLOSTYLBEGYT na owulacjie,miałam brać ten lek 3 miesiąće brałam rokA robilas jakies badania ze to wlasnie to???
i tu masz racje bo zanim poszłam do tego szpitala nie widziałam tych objawów a teraz to ja jestem umierającaze jak sobie cos wkrecimy i zacznie sie duzo czytac to wszystkie objawy pasuja
tak teraz robiłam tarczyce wszystko jest dobrze,ale mojego męża siostra mówiła,że czasem trzeba zrobic jeszcze te hormony T3,t4 czy jakos tak i wtedy dopiero wychodzi tarczycateraz badania na tarczyce???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość